1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nova provokacija: Tajna poruka...

Nova provokacija: Tajna poruka koju nosi haljina Kejti Peri

27. јун 2024.

| Miljana Momirović
Ovo se nije očekivalo.

Nakon kožne haljine koja strateški pokriva golo telo, pevačica Kejti Peri se odlučila da ode korak dalje i novim stajlingom iznenadi modnim izborom.

Kejti Peri na Nedelji visoke mode u Parizu

Počela je Nedelja visoke mode u Parizu ali osim zadivljujućih dizajnerskih poduhvata na pisti (Dior inspirisan drevnim olimpijkama), zvezde ih prate u stopu. Zapravo, ovo je bio jedan od najiznenađujućih pojavljivanja Kejti Peri svih vremena.

Tajna poruka koju nosi haljina Kejti Peri

Kada je stigla ispred hotel, pevačica je izašla iz automobila u kreaciji koja je na prvi pogled izgledala kao sasvim klasična uska haljina u crvenoj boji. Međutim, kako je nastavila da se udaljava od vozila, postalo je jasno da mini haljina ima ogroman šlep koji je prati.

Prema Rolling Stone, šlep je bio dugačak oko neverovatnih 150 metara. Ali iznenađenja tu nisu stala: kako se sve više razvijao, posmatračima je postalo jasno da su na njemu ispisane reči.

Obožavatelji Kejti Peri su prilično sigurni da su to zapravo stihovi sledećeg singla, pod nazivom Woman’s World.

Što se tiče nove muzike, fanovi ne mogu biti više uzbuđeni zbog nje, jer ona nije objavila album od 2020. godine. Novi album pod nazivom Woman’s World biće objavljen 11. jula.

Izvor slike: Amy Sussman/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate