1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zagovara povratak prirodi: Kuhinju...

Zagovara povratak prirodi: Kuhinju Kameron Dijaz svaka žena želi, prelepo

04. јануар 2024.

| Snežana Ilić
Slavna glumica opremila je omiljeni kutak toplim materijalom koji ima dušu

Kuhinje sa elementima izrađenim od drveta vraćaju se u igru i biće apsolutni hit 2024. godine, tvrde eksperti za uređivanje enterijera.

Ipak je to materijal koji diše, koji ima dušu i emituje toplinu, za razliku od kamena, stakla i metala, glavnih perjanica modernog dizajna.

Kameron Dijaz

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for SiriusXM

Sedamdesetih godina prošlog veka najpopularnije je bilo drvo u boji meda. Naredne decenije u modu su ušle tamnije varijante, u severnoameričkom i skandinavskom stilu, dok smo početkom milenijuma često viđali farbane komade.

Neprepoznatljiva: Nove fotografije ćerke Kameron Dijaz pokazuju koliko je porasla

Plave police, crveni kredenci, žuti stolovi… Sada primat preuzima prirodno drvo, u sopstvenim bojama i mirisima. Čak ne mora da bude ni lakirano.

Toplina koju ovaj materijal emituje, a uz to je vrlo otporan i lepo izgleda, sasvim je dovoljan razlog da ga vratite u kuhinju, ako ga već niste imali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Holivudska zvezda Kameron Diaz u svoj omiljeni kutak unela je kombinaciju drvenih i mermernih elemenata, koji zadovoljavaju sve njene estetske, praktične i ekološke kriterijume. Vratimo se prirodi, poručuje simpatična glumica.

Ili je, u ovom slučaju, unesimo u prostor u kojem živimo. Drvo i kamen savršeno se slažu, pa se možete odlučiti, na primer, za mermerne ili granitne pločice na zidu i široki brodski pod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AVALINE (@avaline)

Brod kuhinje takođe može da bude od mermera, kao i radna površina, a viseći deo – od drveta.

Mermer je svestran, izuzetno otporan i zahvalan za održavanje. U kuhinji Kameron Diaz toplina drveta umiruje hladnoću kamena, šare i teksture su prefinjene, a sve to zajedno stvara harmoniju u kojoj je milina pripremati ukusna jela.

Trikovi za uređenje doma kao iz časopisa, nije sve u novcu

Ako ste srećnik, pa u nekom zaboravljenom kutku još uvek čuvate stari bakin kredenac, nemojte ga se lako odreći. Vešti majstori mogu da ga poprave, izgledaće kao nov, a vašoj kuhinji uliće retro šarm za kojim svi ponekad žudimo.

Izvor slike: Stuart C. Wilson/Getty Images