1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jednostavni saveti Ivane Vulete...

Jednostavni saveti Ivane Vulete za uspeh

19. април 2023.

| Snežana Vranić
Atletičarka je istakla nekoliko važnih koraka u postizanju cilja.

Ivana Vuleta je jedna od naših najpoznatijih sportiskinja koja svake godine postiže nove uspehe i gradi fenomenalnu karijeru.

Saveti Ivane Vulete za uspeh i postizanje cilja

Atletičarka sa nizom medalja nastavlja da nas oduševljava. Nije ni čudo što joj ponekad zavidimo na karijeri i uspehu koji je postigla. Međutim, sportiskinja je nedavno odlučila da nas počasti sa nekoliko saveta za uspeh u životu.

Sportiskinja je u opisu slike dala nekoliko glavnih etapa u postizanju cilja, dopunjujući ih kraćim opisima. Evo šta je atletičarka napisala u opisu:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Vuleta (@ivanaspanovic)

Saveti Ivane Vulete

„Postavljanje realnih ciljeva 💭

Podelom velikim ciljeva na manje zadatke koji su održivi, pomaže da lakše održavamo motivaciju i disciplinu.

Slavimo male pobede 🔖

Nadjite vreme da se nagradite za svaki mali uspeh ili dostignuće, na taj način ćete uspeti da održite pozitivan stav i motivaciju.

Važnost discipline 🔧

Razvijanje dnevnih rutina kojih ćete se pridržavati , čak i onda kada niste motivisani. Disciplina i doslednost su ključ dugoročnog uspeha.

Podstaknuta samorefleksija 💎

Razmisljajte o svom napretku i identifikujte oblasti u kojima možete da se poboljšate. Svaka nova prilika je nov način razmišljanja o rastu i napretku.

Samovolja je kontinuiran proces i normalno je da na tom putu doživljavamo uspone i padove. Postavljanjem novih ciljeva, fokusiranjem na lični rast, pronalaženjem novih izvora motivacije, održavanjem pozitivnog stava, praktikovanjem brige o sebi, možemo prevazići mentalne, emocionalne i motivacione prepreke i održati glad za uspehom.

Bottom line/ Kvalitet uvek savlada probleme. / 💡“

Sudeći po njenom uspehu u karijeri, ovi saveti svakako ne mogu doneti ništa loše. Tako da dobro osmislite korake do vaših ciljeva i vodite se disciplinom i samorefleksijom. Sigurno vas neće ništa koštati da pokušate. Naprotiv. Verovatno ćete napraviti korake ka ostvarivanju cilja mnogo lakše nego što ste očekivali.

Izvor slike: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nastavite da čitate