1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Lepota koja nikad ne...

Lepota koja nikad ne spava: Jana Dužanec na digitalnoj naslovnici Marie Claire

28. март 2024.

| Miljana Momirović
Uspeh ne poznaje granice.

Poznata po brendu Jana Nails vrhunskog kvaliteta i elegantnog dizajna, Jana Dužanec je poznato ime u svetu lepote širom sveta.

Ova megauspešna žena je lice Marie Claire digitalne naslovnice u martu. I kao što ćete videti – njena strast izgradila je vodeći uspeh od nule.

Jana Dužanec – uspeh ne poznaje granice

Jana Dužanec je svoj uspeh u nail art-u započela još tokom studija. „U početku je to bio samo način da se zaradi nešto dodatnog novca — klasična priča sa kojom se mnogi početnici mogu povezati.“

Tada manikir nije bio u ovoj meri razvijen, sve se baziralo na basic proizvodima i tehnikama. Nakon diplomiranja, Jana je odlučila da svojoj strasti posveti puno radno vreme. „Uvek sam bila fascinirana dizajnom noktiju kao oblikom samoizražavanja i želela sam da podelim tu strast sa drugima.“

Jana Dužanec

Ni mladost, ni nepoznato je nisu sprečili u tome da napravi nešto veliko. Na putu do uspeha postala je i influenserka koja sada prati blizu 150k pratilaca na svom Instagram profilu.

Jana Nails

Brojni kursevi, godine putovanja i ogroman trud izgradili su njen brend Jana Nails sa milionskom publikom.

„Čvrsto verujem da imamo tri najvažnije stvari pokrivene u poslovanju: kvalitet, doslednost i luksuz. Kao zaštitno lice Jana Nails-a, posvećena sam tome da svaki proizvod koji nudimo bude bez greške najvišeg kvaliteta. Ne pravim kompromise kada je u pitanju kvalitet naših proizvoda, a doslednost je posebno važna za svakog kupca, bilo da je početnik ili profesionalac“, priznaje Jana.

jana dužanec

Jana Nails je sada jedan od vodećih brendova za manikir, poznat i po svojim luksuznim Beauty and Spa linijama koje plene sve ljubitelje šminke i luksuzne kozmetike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marie Claire Srbija (@marieclaire.rs)

Kako je dokazala da ne poznaje granice, postavljanje trendova i isticanje u industriji nije ništa novo za Jana Nails. Njena sledeća stanica je svetsko tržište, kao i povezivanje sa onima koji dele strast prema lepoti. 

Izvor slike: Srećko Rundić @srecko_rundic

Nastavite da čitate