1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kako izgleda Eva Mendes...

Kako izgleda Eva Mendes danas, u pedesetim?

29. мај 2024.

| Miljana Momirović
Ko bi rekao?

Čini se da je poznata glumica Eva Mendes pronašla protivotrov za godine. U martu je napunila 50 godina ali izgleda bar 20 godina mlađe.

Eva Mendes u pedesetim godinama

Iako se povukla iz glumačke karijere, Eva Mendes je i dalje prisutna na društvenim mrežama. Na poslednjoj fotografiji sa Instagrama, pozirala je u nestvarnoj zelenoj bašti. Podsećajući na stari holivudski glamur kod kuće, Mendes gleda u daljinu sa pramenovima koji joj padaju preko ramena. Ruku je stavila ispod brande i izgleda jednostavno fantastično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva Mendes i njeni glumački uspesi

Njena glumačka karijera se razbuktala krajem devedesetih kada je napustila koledž sa diplomom iz marketinga i oprobala sreću u Holivudu. Probila se sa filmom Trening u kojem igraju Denzel Vašington i Itan Houk, a slede Paklene ulice i Ljubavni terapeut, u kojem je Eva Mendes glumi simpatiju Vila Smita.

Brak sa Rajanom Goslingom

Eva Mendes je počela je da se zabavlja sa Rajanom Goslingom (43) 2011. godine, koga je upoznala na snimanju filma Kuća iza borova. Prva ćerkica su dobili 2014. godine, a drugu 2016. godine.

Uprkos velikim glumačkim uspesima, Mendes sada živi život daleko od glume, fokusirajući se više na promovisanje ličnog brenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate