1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zašto Britni Spirs nosi...

Zašto Britni Spirs nosi jeftine kopije nakita?

28. мај 2024.

| Miljana Momirović
Teško je reći šta je istina.

U nedavnoj objavi na društvenim mrežama, Britni Spirs je objasnila navodnu svađu sa dečkom u kojoj je intervenisala policija i zašto nosi jeftine kopije nakita.

Zašto Britni Spirs nosi jeftine kopije nakita?

U nedelju, 26. maja, pevačica je objavila Instagram video na kom se vide dve skoro prazne potpuno bele kutije za nakit.

„Da biste mogli da vidite stvarno da mi je sav nakit ukraden… teško je sada kupiti nov jer se bojim da će nestati“, napisala je Spirs ispod. „Tako da kupujem jeftino i kopije, ali je teško jer su neki od mojih komada nakita prvobitno napravljeni za mene.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Spirs je dalje tvrdila da nedostaje i „krst za bebe“ koji je nosila od svoje čstvrte godine, dodajući da je „tako tanak“. Ona u postu nije precizirala kada se navodna pljačka dogodila, da li je kontaktirala vlasti ili bilo koju drugu informaciju o tome gde bi mogao biti njen nakin ili ko je navodno odgovoran.

Svađa Britni Spirs sa dečkom u hotelu

U prethodnoj objavi na Instagramu koja je podeljena pre navodne pljačke, Britni Spirs je priznala da se „plaši spoljnog sveta“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

„Plašim se spoljnog sveta jer ne daj Bože da slomim stopalo i neko pozove hitnu pomoć da ne izlazim mnogo“, napisala je u tekstu, aludirajući na incident u kojem je Spirs navodno bila umešana sa svojim dečkom u hotelu Chateau Marmont. Hitna pomoć je poslata u hotel.

U objavi na Instagramu, Spirs se osvrnula na svađu, rekavši da su „vesti lažne“.

„Volela bih poštovanje u ovom trenutku da ljudi shvate da svakim danom postajem jača“, napisala je pevačica naknadno. „Istina je smeće, pa može li me neko naučiti kako da lažem? Boginje, ja dostižem svoju višu moć i štaviše, nadam se ćete da i vi.“

Britni Spirs je dalje rekla da je „izvrnula skočni zglob“ tokom navodnog incidenta i da su se „bolničari ilegalno pojavili na mojim vratima“.

„Nikad nisu ušli u moju sobu, ali sam se osećala potpuno uznemireno“, nastavila je. „Selim se u Boston!!! Mir.“

Izvor slike: Alberto E. Rodriguez/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate