1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Džastin se razvodi? Hejli...

Džastin se razvodi? Hejli Biber konačno otvorila dušu

04. април 2024.

| Miljana Momirović
Venčali su se 2018. godine.

Džastin i Hejli Biber nisu obraćali pažnju na ljude koji dovode u pitanju njihov brak. Ipak, sada se Hejli Biber oglasila i otkrila istinu o razvodu.

Da li se Džastin i Hejli Biber razvode?

Jednom od najpoznatijih ljubavnih parova, koji se venčao 2018. godine, „stvarno dobro ide“, kaže izvor za PEOPLE.

„Nema razvoda, a ni istine u tome“, kaže izvor. „Oni su veoma, veoma srećni.“

Hejli Biber se oglasila o razvodu

Čitava vest dolazi usred navale glasina da se Hejli i Džastin Biber razvode. Ipak, manekenka i vlasnica brenda Rhode Skin-a je razbila te sumnje na svom Instagram profilu.

„Samo za vašu informaciju da su priče i stalne ‘puste laži’ koje vidim na TikTok-u 100% pogrešne. Napravljene iz ničega… Dolazite iz zemlje zabluda…“, napisala je Hejli Biber. „Tako da znam da je možda zabavno uključiti se u ove priče, ali samo znajte da su one uvek lažne, izvinjavam se što to pokvarim.“

Iako ostaje nejasno na koje priče je Hejli mislila, brojne glasine su pokrenute skoro nedelju dana ranije kada je njen otac Stefen Baldvin javno podelio objavu Viktora Marksa, osnivača All Things Possible Ministries, u kojoj se traži molitva za par.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Ljubav između Džastina i Hejli Biber cveta

U sredu, 3. aprila, Hejli je u svom Instagram story-ju podelila fotografiju na kojoj je usnuli Džastin u krevetu i mazi jednog od njihovih pasa.

U nedelju, 31. marta, proslavili su Uskrs zajedno sa dva velika čokoladna jajeta na kojima su belom glazurom ispisana njihova imena.

Pre nekoliko nedelja, 1. marta, Džastin je takođe proslavio svoju 30. godinu.

Da bi obeležila njegovu rođendan, Hejli je podelila slatku čestitiku na Instagramu putem fotografija na kojima se nalaze različite zajedničke fotografije para.

„30!!!!!!!!????!!!????!!!!🥹😭 to je bilo brzo“, napisala je u naslovu. „Reči nikada ne bi mogle da opišu lepotu onoga što jesi. Srećan ti rođendan… ljubav mog života, za ceo život. 🤍.“

 

Izvor slike: Theo Wargo/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate