1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Zašto je Dejvid Bekam...

Zašto je Dejvid Bekam omiljeni muškarac?

23. април 2024.

| Miljana Momirović
3 čvrsta razloga.

I ne, nije zbog njegovog uspeha. Iako je pre više od 10 godina završio karijeru, Dejvid Bekam je i dalje muškarac o kom se najviše priča.

Nedavno je njegova supruga, Viktorija Bekam, proslavila jubilarni 50. rođendan. Slavni par se3 već 25 godina drži zajedno. Tokom zajedničkog vremena, ne samo da su doživeli lepe trenutke, već su i prošli kroz mnoge padove, ali se i dalje drže jedno drugog.

Njihova ljubavna priča počela je 1997. godine kada su se upozmali na humanitarnoj fudbalskoj utakmici. Zaljubili su se na prvi pogled i venčali 1999. godine. Danas imaju četvoro dece, a mediji i obožavaoci prate svaki njihov korak.

Zašto je Dejvid Bekam omiljeni muškarac?

Sposobnost da prizna greške

Još 2003. godine, fudbaler je optužen za neverstvo nakon što su on i njegova bivša lična asistentkinja Rebeka Lus viđeni kako napuštaju noćni klub. Lus se ubrzo nakon toga oglasila i izjavila da je njihova afera trajala četiri meseca. Bekam je tada tvrdnje nazvao smešnim ali priznaje da mi je to bio najteži period u braku. „Iskreno ne znam kako smo prošli kroz to. Viktorija je moje sve. Bilo je neverovatno teško videti je povređenju. Ali mi smo ratnici. I tada smo morali da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za svoju porodicu“, rekao je fudbaler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Dejvid Bekam govori o mentalnom zdravlju

Dejvid Bekam je imao samo 17 godina kada je postao poznat u svetu fudbala. Kao novi vezni fudbaler Mančester junajteda, brzo je ukrao u srca navijača i postao poznat kao jedan od najtalentovanijih igrača svoje generacije. Međutim, ubrzo posle svog debija, njegova karijera je skoro skrenula sa koloseka, s obzirom da je okrivljen za neuspeh svog tima na Svetskom prvenstvu 1998. godine. To iskustvo ga je slomilo. Bekam je postao depresivan u 23. godini, osećajući se veoma ranjivo i usamljeno. „Teško mi je da pričam o onome kroz šta sam prošao jer je bilo tako ekstremno. Cela država me je mrzela“, rekao je bivši sportista.

Voli da izlazi iz zone komfora

Nakon što se povukao iz profesionalnog sporta, Dejvid Bekam je odlučio da se bavi drugim aktivnostima. Umesto da sedi i uživa u plodovima svog rada, odlučio je da se bavi pčelarstvom. Njegova luksuzna seoska vila je dom male pčelinje farme, gde bivši fudbaler često odlazi i skuplja sopstveni med.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Izvor slike: Lars Baron/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate