1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Imala je slavu, karijeru,...

Imala je slavu, karijeru, ljubav ali ne i nju: Salma Hajek ćerku rodila u petoj deceniji, njihov odnos je poseban

23. јануар 2024.

| Tamara Roksandić
Valentina je ostvarenje njenih želja!

Iako je iza sebe imala vrhunsku karijeru, ljubav, slavu i uspeh, u životu Salme Hajek uvek je postojalo ono nešto što nedostaje.

Glumica je imala jaku želju da se ostvari u ulozi majke pa je tako ćerka Salme Hajek došla kao njena najveća nagrada za hrabrost u četrdesetim godinama.

Ćerka Salme Hajek

Getty images

Uprkos svom uspehu i priznanju koje dobija od javnosti, glumica na svoj život gleda kroz drugačiju prizmu kada se udalji od reflektora.

Ona naglašava da je u poređenju sa profesionalnim trijumfima, majčinstvo ono što je najveće dostignuće za nju, iskustvo za kojim je žudela čitav život.

Salma Hayek u vrućem kupaćem kostimu proslavila Svetski dan bikinija

Kako su godine odmicale a pravu ljubav nije srela, Salma je pomišljala da se nikad neće ostvariti u najlepšoj ulozi na svetu.

Ipak, sve se menja 2006. godine kada je upoznala Fransoa-Andrija Pinoa, biznismena u modnoj industriji.

Ljubav izmedju njih je buknula i kao kruna je godinu dana kasnije stigla ćerka Valentina, što je za Hajekovu bilo izuzetno značajno s obzirom da je prešla 40-te, vreme kada se mnoge žene bore sa biološkim ograničenjima majčinstva.

 

Ćerka Salme Hajek

Photo by Monica Schipper/Getty Images

U intimnom intervjuu Salma Hajek podelila je svoje skrivene strahove i izrazila duboku zabrinutost zbog svoje sposobnosti da zatrudni.

Rođenje ćerke neposredno nakon njenog 41. rođendana nije bila samo radosna prilika, već i značajna lična prekretnica, koja je raspršila njene strahove i ispunila njenu duboku čežnju za majčinstvom.

Ćerka Salme Hajek sa majkom ima poseban odnos

Kada se porodila glumica je svesno napravila dugu pauzu od posla kako bi bila posvećena majka.

Ipak, njen suprug je odigrao ključnu ulogu u preoblikovanju njene perspektive, ohrabrujući je da se bavi svojom strašću.

Filmska zvezda nastavila je karijeru kada je njena ćerka napunila tri godine.

Ćerka Salme Hajek

Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Academy Museum of Motion Pictures

Danas se sa zahvalnošću osvrće na tu odluku, prepoznajući ovu neprocenjivu lekciju koju ona daje svojoj ćerki.

Ona naglašava važnost da deca shvate da, iako zauzimaju posebno mesto u životima svojih roditelja, svet se proteže izvan njihovih individualnih orbita.

Glumica nastoji da postavi primer Valentini, naglašavajući značaj ličnog rasta i očuvanja nečijeg identiteta čak i usred odgovornosti koje majčinstvo nosi.

Salma Hayek o samopouzdanju – Ove lekcije treba svi da zapamtimo

Salma ima porodicu veću nego što mnogi misle. Njen brak sa Fransoa-Anrijem Pinoom, izvršnim direktorom i predsednikom luksuzne grupe Kering, doveo je do toga da bude deo porodice sa čak četvoro dece.

Njen suprug iz veze sa super modelom Lindom Evanđelistom ima sina Agustina Džejmsa, a pored njega iz prethodnog braka sa Doroti Lepir ima dvoje dece Matildu i Fransou.

Dramska umetnica uživa sa svojim „mešanom“ porodicom i odlično se slaže sa svima što pokazuju i njene objave na društvenim mrežama.

Sa 16 godina, ćerka Salme Hajek procvetala je na svom putu na kojem radi na samootkrivanju sopstvenog identiteta.

Ćerka Salme Hajek

Photo by Presley Ann/Getty Images for LACMA

Odrastajući u okruženju koje je oblikovala dinamična karijera njene majke, Valentina je pokazala veliko interesovanje za industriju zabave.

Zanimljivo je da glumica sa ćerkom priča na svom maternjem jeziku.

Pored izuzetne glumice i majke, Salma Hajek je sjajan primer gracioznog i nadasve prirodnog starenja u Holivudu, što je priznaćete retkost.

Izvor vesti: Marina Krajinović / Still Kurir

Izvor slike: Photo by Theo Wargo/Getty Images

Nastavite da čitate