1. Home
  2. /
  3. Celebrity
  4. /
  5. Hilary Duff: Majčinstvo vas...

Hilary Duff: Majčinstvo vas nauči da dobro podnosite neuspeh

16. јун 2023.

| Hana Dunđerov
O, da, i ona ume da pošalje sina na utakmicu u pogrešnom dresu!

Majčinstvo nije lako! Bez obzira na to koliko novca imate, koliko ste poznati i koliko je ljudi plaćeno da vam pomogne. Glumica Hilary Duff, majka troje dece, progovorila je iskreno o majčinstvu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff)

Biti roditelj, rekla je Hilary Duff za Shape, najpre ju je nateralo da nauči da se nosi sa neuspehom.

„Morala sam da naučim da zaista dobro podnosim razočarenje u samu sebe“, rekla je ona. „Kada imate bebu, jednostavno ste opterećeni svim tim mogućnostima, zahtevima i znanjima. Ipak, mi smo i dalje samo ljudska bića, nismo nepogrešivi“.

Hilary Duff, majčinstvo i greške

Svaka od nas zna kako je to zabrljati i to u javnosti, pa i čuvena glumica. Ona je, recimo, svog najstarijeg sina Lukea poslala na utakmicu u dresu pogrešne boje. Jednostavno, propustila je poruku u roditeljskoj gruppi na WhatsAppu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff)

„Imam još dvoje dece kojima je potrebna pažnja i tri psa, muž je bio van grada, upravo sam proslavila mamin 70. rođendan i bila sam pomalo mamuran… Znala sam sve okolnosti, ali i dalje sam se osećala loše i kao da nisam dobra majka“ priča Duff.

Hilary Duff: Majčinstvo je … teško!

Dok Duff bez dlake na jeziku opisuje majčinstvo kao „j_b_n_ teško“, ipak priznaje da, kada izvede nešto dobro, oseća beskrajnu satisfakciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hilary Duff (@hilaryduff)

„Jednostavno volim da gledam kako se moja deca formiraju u svoje jedinstveno ja“, rekla je ona. „Volim svoju glasnu porodicu sa haosom i ludilom, ljubavlju i neredom. Volim [roditeljstvo] sa svojim mužem. Volim da osećam da zagrljaji i maženje mogu sve učiniti boljim. Volim pčak i dane kada se pitam, ‘Kako ćemo, uopšte, preživeti ovaj dan?’“

 

Izvor slike: Emma Mcintyre/Staff/GettyImagesEntertainment