1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Bredli Kuper sa ćerkicom...

Bredli Kuper sa ćerkicom na premijeri filma

15. мај 2024.

| Miljana Momirović
Glumac kaže da se potpuno promenio otkako je postao otac.

Na premijeru filma Izmišljeni prijatelji, Bredli Kuper poveo je ćerku, koju je 2017. godine rodila ruska manekenka Irina Šajk.

Bredli Kuper u filmu Izmišljeni prijatelji

U najnovijem poluanimiranom filmu koji se prikazuje od 16. maja, Izmišljeni prijatelji, Bredli Kuper glumi lik po imenu Ajs.

Film, koji je napisao i režirao Džon Krasinski, govori o devojčici po imenu Bea koja otkriva da viđa tuđe izmišljene prijatelje. Zajedno sa komšijom kreće u vrtoglavu avanturu kako bi ponovo povezala izmišljene prijatelje sa onima koji su ih stvorili.

Bredli Kuper i njegova ćerka na premijeri

Lea i njen slavni tata Bredli Kuper prošetali su crvenim tepihom zajedno, ali nisu pozirali kao na decembarskoj filmskoj premijeri, kada su otac i retko viđena ćerka ukrali šou.

bredli kuper i ćerka

Ovog puta, Bredli Kuper je obukao crni par pantalona širokog kroja i džemper koji ide uz njih. S druge strane, Lea je prisustvovala događaju u šarenoj roze haljini i svetlucavim plavim cipelama. Na snimku se jasno vidi da, dok žure na projekciju, Lija uzbuđeno pokazuje na plakat na kojem je lik njenog oca.

@people #BradleyCooper turned the #IFMovie premiere into a daddy-daughter date. 🥹 #RedCarpet ♬ Paradise Landing – Mama Aiuto & Daphné

Iako Bredli Kuper više nije sa ćerkinom majkom Irinom Šajk — kako se sada zabavlja sa Gigi Hadid — oni odgajaju Leu u najvećoj harmoniji, a ruska manekenka je bivšeg nazvala  i „najneverovatnijim tatom“.

Izvor slike: Mike Coppola/Staff/GettyImagesEntertainment, Emma McIntyre/Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate