1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Bred Pit viđen sa...

Bred Pit viđen sa devojkom na Grand Prix-u: Veza opstaje iako je ona 26 godina mlađa

08. јул 2024.

| Snežana Vranić
Par retko možemo videti zajedno u javnosti...

Bred Pit viđen sa devojkom Ines de Ramon kako se drže za ruke na Grand Prix-u u Velikoj Britaniji.

Bred Pit (Brad Pitt) i njegova devojka Ines de Ramon su primećeni kako se drže za ruke dok su juče prisustvovali na velikom događaju u Britaniji. Jasno se vidi da ljubav još traje, a odevne kombinacije su svakako bile primećene.

Bred Pit viđen sa devojkom na Grand Prix-u

Fotografije sa kišne trke Formule 1 pokazale su kako dobitnik Oskara vodi dizajnerku nakita kroz gomilu na stazi Silverstone u Nortemptonširu u Engleskoj. Poznati šezdesetogodišnji glumac je nosio svetlo žutu jaknu sa patentnim zatvaračem i pantalone u skladu sa belom majicom, šešir sa roze printom i naočare za sunce.

Njegova devojka, Ines de Ramon,  koja ima 34 godine izašla je u kratkoj bebi plavoj haljini sa zlatnom ogrlicom i crnim čizmama i tamnom torbom.

Par se retko pojavljuje u javnosti, ali veza traje uprkos prognozama

Pojavljivanje retko viđenog para na trci usledilo je dva dana nakon što su Formula 1 i Apple Original Films objavili naslov novog filma glumca „F1“. U sportskoj drami, glumac će igrati Sonija Hejsa (Sonny Hayes), izmišljenog vozača koji je primoran da se povuče nakon teške nesreće 1990-ih.

Par je prvi put romantično povezan u novembru 2022. kad su zajedno putovali na koncert Bono-a u Los Anđelesu iako su se do tada tiho zabavljali nekoliko meseci. Par je od tada postao prilično ozbiljan, a on je čak predstavio kao svoju devojku.  Potom su se u februaru pojavile veste da se ona preselila kod Bred Pita i da je on „srećniji nego ikad“.

Bred Pit je ranije bio u braku sa Anđelinom Džoli (Angelina Jolie) sa kojom deli šestoro dece. Bivši par se razdvojio u septembru 2016. godine, a razvod tek treba da dođe do kraja. Sa druge strane, Ines je bila udata za Pola Veslija (Pol Wasilevski) od 2019. do marta 2024.

Izvor slike: Presley Ann / Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate