1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Kakvi aksesoari za glavu...

Kakvi aksesoari za glavu se nose kod nas ovog leta?

04. јул 2023.

| Miljana Momirović
Pogledajte kako da ih stilizujete u sportskom ili elegantnom stilu.

U vreme kada ni naočare za sunce ne nosimo samo da bismo zaštitili oči, aksesoari za glavu su takođe postali modni detalj koji ulepšava stajling.

Sportski ili elegantni stil – svejedno je jer će svako pronaći idealan model za sebe koji se nadovezuje na ostatak stajlinga.

Pogledajte kakve aksesoare za glavu nose naše poznate dame.

Kakvi aksesoari za glavu se nose kod nas ovog leta?

Kačket

Najpopularniji model aksesoara za glavu su ove godine, između ostalog, kačketi. Glumica Marija Karan se odlučila za nešto drugačiji model koji je idealan za leto. Njen kačket je pleteni i podseća na šešir ali nije – i to ga čini tako neobičnim i elegantnim. Stilizovala ga je uz haljinu za plažu i pozirala sa njim pored bazena dok uživa u suncu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

S druge strane, ako ste ljubitelj jednostavnih modela, dobra vest je da su i oni u trendu.

Glumica Dragana Kosjerina, bez obzira na neverovatnu ženstvenost koju nosi sa sobom, odličila se za sportski model kačketa. Uz njega je obukla crni top uz telo i teksas šorc.

Aksesoari za glavu: Marama

Ako želite da svom stajlingu dodate autentični detalj koji će va su isto vreme štititi od sunca, potražite dobar model marame. Ove godine su u modi monohromatski modeli zbog lakoće stilizovanja ali možete pogledati i marame sa manjim uzrokom.

Dok je obilazila Rim, pevačica Sara Jovanović je prošetala u crnoj odevnoj kombinaciji ali ono što je „razbilo“ odevnu kombinaciju je njena bordo marama koju je vezala oko glave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Šešir

I za kraj, aksesoar za glavu sa kojim sigurno nećete pogrešiti, a unećete letnji vajb u svoj stajling je klasični šešir od rafije. Milena Radulović ga je ponela na putovanje u Tanzaniju gde ga je stilizovala uz crveno-belu polka haljinu.

Koji model najviše odgovara vašem stilu?

Izvor slike: Antonio Ahel/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Nastavite da čitate