Sve tajne šminkanja Beyonce, direktno od njenog makeup artista

05. marta 2023.

| Hana Dunđerov
Čovek je, jednostavno, mejkap genije

Sir John, Beyoncein šminker i ambasador brenda L’Oreal Paris, počeo je da radi sa 18 godina. U brzo našao se u bekstejdžu tokom nedelja mode, a potom je upoznao i gospođicu B. Nakon toga, kao da su mogućnosti postale bezgranične – setite se samo fenomenalnog Beyonceinog mejkapa sa Koačele. Svi su ostali šokirani kada se Beyonce obrisala belim peškirom i on je ostao besprekorno čist, a njena šminka netaknuta!

Dakle, ako od nekoga vredi ukrasti trikove za šminkanje, onda je to definitivno ovaj čarobnjak.

Baza – svi trikovi Beyonceinog šminkera

Želite lepu kožu? Radite  kardio bar 30 minuta dnevno – kaže Sir John. Ali, ako je do šminkanja, onda obavezno koristite hidratantnu kremu pre nego stavite bazu. Prajmer koristiti samo na t-zoni i obavezno imajte podloge u dve nijanse, jednu za zimu jednu za leto. Uvek se šminkajte na prirodnom svetlu, a ako ga nemate dovoljno u stanu, kada završite mejkap pogledajte se na prirodnom svetlu.  Potrebna su vam i dva korektora – jedan za fleke, jedan za podočnjake. Kada stavljate korektor, čuvajte se dubokog V koji vam Jutjuberi kažu da napravite ispod očiju. To je previše proizvoda. Ne koristite pudere u prahu, jer naša koža nikada nije mat – ona je uvek vlažna i blago svetlucava.

Obrazi – hajlajter treba da ostane na vašim jagodicama

Uvek koristite bronzer hladnog tona; a hajlajtere stavljajte samo sa strane, nikada sa prednje strane lica. Za prednji deo lica koristi se mat rumenilo.

Oči i usne – tako to radi Beyonce

Bez obzira na ton vaše kože, možete nositi bilo koju boju na očima. Nemojte koristiti tonirani prajmer za senke, koristite prozirni, nevidljivi tako da vidite svoju prirodnu boju kapaka. Malo pudera i crveni ruž za usne su večno moderan izgled. Ako koristite crveni karmin sa plavim podtonom, zubi će izgledati belje.

Alati – ne držite četkicu kao olovku

Ne koristite četke da nanosite podlogu, one ne stvaraju besprekoran izgled. Koristite kozmetički blender. Ako pogrešite sa bronzerom ili rumenilom, blender je vaša magična gumica. Koristite meku četkicu za senke da biste naneli korektor.  Pahuljastije i veće četke daju prirodan izgleda. Što je četkica čvršća, to je aplikacija punija. Ne držite četkicu kao olovku, iscrtaćete oštre konture.

Ako je dovoljno dobro za Beyonce..

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/GettyImages