Leptir frizura je najraznovrsniji hair trend ove sezone!

17. marta 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Leptir frizura će biti jedan od najvećih trendova u 2023. i možda je upravo ono osveženje koje vam je potrebno ovog proleća!

Dok smo i dalje zadivljeni bobom Hailey Bieber i pokušavamo da iskopiramo Zendayjinu novu frizuru, polako ali sigurno prikrada se jedan novi/stari hair trend- butterfly odnosno leptir frizura.

Naime, ovaj hair stil je zauzeto prvi mesto na top 10 listi hair trendova za 2023. na Beauty Pie listi. Uz to, pretrahe za ovu frizuru su porasle za više od 12% u nekoliko meseci.

Leptir frizura

Razlog za popularnost ovog hair stila jeste raznolikost, šik izgled i relativno lako održavanje. Želimo samo da napomenemo da ne mislimo ona leptir šnalice iz 90-ih (iako su se vraile u modu prošlog leta). U pitanju je slojevita frizura koja oblikuje lice, a inspirisana je 70-im godinama prošlog veka.

@gracepalmer_ #butterflymethod #haircut #fyp ♬ Sure Thing – Sped Up – Seeped & Speedy Audio

#ButterflyHaircut ima preko 580 miliona pregleda na TikToku što je još jedan dokaz koliko je ovaj hair stil zapravo popularan.

Frizura kombinuje kratke i duže slojeve kako bi se stvorila tekstura, dodala dubina i volumen bez stilizovanja. Stoga pogodna je za sve dužine i tipove kose. U nastavku pogledajte neke naše omiljene predloge.

leptir frizura sa šiškama

Leptir frizura za dugu kosu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

Leptir frizura za kosu srednje dužine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: yuriyzhuravov/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate