1. Home
  2. /
  3. Beauty
  4. /
  5. Savršena nega lica: Kozmetika...

Savršena nega lica: Kozmetika Biljane Obradović konačno u Srbiji

07. децембар 2023.

| Stana Luković
Poznata televizijska voditeljka i novinarka Biljana Obradović može se pohvaliti linijom svojih kozmetičkih proizvoda za negu lica

BiO Cosmetics by Biljana Obradović

Poznata televizijska voditeljka i novinarka Biljana Obradović, čije ime je već 25 godina sinonim za ekskluzivne reportaže i intervjue širom sveta, može se pohvaliti linijom svojih kozmetičkih proizvoda za negu lica – „Bio Cosmetics by Biljana Obradović“ – koji se od ovog meseca mogu kupiti na tržištu Srbije.

Ekskluzivno za magazin Story ona otkriva sam proces nastanka i rada na novoj kozmetičkoj liniji.

kozmetika Biljane Obradović

promo

„Pravljenje kozmetičkih proizvoda za mene je bio pravi izazov jer do sada nijedna voditeljka to nije uradila. A opet, trebalo je biti drugačiji, konkurentan i napraviti premijum brend. Moja jedina želja bila je da taj proizvod mora da liči na mene, da odiše glamurom, da bude kvalitetan i pristupačan ženama.

Zato je „Bio Cosmetics by Biljana Obradović“ namenjen svim ženama, od 30 do 90 godina, koje vole prirodne i kvalitetne proizvode, uz ekskluzivnu ambalažu!

Proizvode mogu koristiti i mlađe žene i muškarci, ali shodno potrebama kože – kaže na početku Biljana.

Koliko dugo je rađeno na novim proizvodima?

„Sa usavršavanjima – oko godinu dana. Kada su proizvodi bili gotovi, u maju 2023, želela sam prvo lično da ih koristim. Ako ja nisam glavni korisnik, gde je poenta? SPF plus 50 sam prvi put koristila tokom odmora, na jakom suncu, i uverila sam se u njegov kvalitet.

kozmetika Biljane Obradović

promo

Tu su i hijaluron serum i krema, retinol serum i retinol krema. Ovo su proizvodi za dnevnu negu i želja mi je da ih koriste sve žene, bilo pojedinačno ili kao set proizvoda. Koristim ih svakog dana, a retinol uvodim tek u zimskom periodu.

Napravili ste i svojevrsni vodič za korišćenje?

„Kada naše čitateljke skeniraju QR kod, on će ih odvesti na naš „Jutjub“ kanal na kome će pronaći odgovore na sva pitanja, počevši od toga kako se koriste kreme, pa do opisa moje dnevne rutine.

Na tom snimku sam bez trunke pudera i šminke, jer ako govorimo o tome kako se negujemo, ne mogu da budem našminkana, što često vidim u drugim bjuti kampanjama.

kozmetika Biljane Obradović

Promo

Gde se ovi proizvodi mogu kupiti?

“ Za sada, preko našeg Instagram profila: biljanaobradovic cosmetics, u apotekama „Kršenković“ ili pozivom na broj 069/771-444. Uskoro će početi i onlajn prodaja preko veb-sajta. Cene su pristupačne i to mi je bila želja. Dobar proizvod, u prelepoj ambalaži! Kupovinom celog seta od pet proizvoda dobijate i masku za oči, koju možete da koristite za spavanje, odmor ili putovanje.

Koji su vam planovi?

„Da proizvodi budu što dostupniji, da proširimo tržište i na region, a za leto ćemo pripremiti neke nove proizvode za negu tela.“

kozmetika Biljane Obradović

Promo

Izvor slike: Promo