
Bezglutenske palačinke bez brašna: Omiljeni dezert na zdrav način
I to u samo nekoliko koraka...
19. октобар 2024.
| Miljana Momirović
Prepun boja i ukusa, punjeni paradajz na francuski način će jednostavno i brzo, dok se peče u bogatoj supi, pronaći put do nepca.
Rcept kombinuje sočnost paradajza sa punjenjem od piletine, dimljene slanine, parmezana i začinskog bilja, stvarajući balans ukusa koji uvek uspeva. Bilo da pripremate svečani ručaj ili želite da uživate u toplom obroku kod kuće, francuska kuhinja je siguran izbor.
Potrebni sastojci:
Uz punjeni paradajz možete poslužiti i hrskavi krompir iz rerne. Nadev se lako može prilagoditi, a piletina zameniti (idealno) teletinom ili svinjetinom.

Miljana Momirović je diplomirana ekonomistkinja i stručnjakinja za digitalni marketing kojoj je izražena strast moda i vizuelno izražavanje kroz odevne kombinacije. Višegodišnje iskustvo stekla je na lepotaizdravlje.rs, gde je razvila prepoznatljiv autorski glas za modno novinarstvo. Piše o modi sa osećajem za estetiku i pričom u pozadini svake kolekcije. Veruje da istinski stil počinje onog trenutka kada prestanemo da preslikavamo trend i počnemo da ga stvaramo na sebi svojstven, autentičan način. Zaljubljenica u minimalizam, francuski stil i detalje koji prave razliku.
Izvor slike: Esin Deniz-GettyImagesPlus

I to u samo nekoliko koraka...



Restoran Puter održao je večeru za medije povodom predstavljanja novog sezonskog menija.
