1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako naneti rumenilo za...

Kako naneti rumenilo za podmlađujući efekat?

07. oktobar 2024.

| Miljana Momirović

Rumenilo je najjednostavniji korak koji može instant transformisati izgled.

U zavisnosti od boja i tehnika nanošenja, šminka koja podmlađuje ne samo da prekriva nepravilnosti, već i osvežava ten. Otkrijte kako naneti rumenilo za vizuelno podizanje jagodica.

Kako naneti rumenilo za podmlađujući efekat?

Boje rumenila koje podmlađuju

Pre nanošenja, boje rumenila imaju ključnu ulogu u stvaranju svežeg i mladolikog izgleda. Ako želite da postignete blistavi ten, birajte nežne nijanse roze, breskve ili koralne boje. Roze pruža zdravi, rumeni izgled, dok crveno i narandžasto rumenilo dodaju prirodnu toplinu licu.

Za večernje izlaske ili specijalne prilike, bogati tonovi poput tamnije breskve ili blago bronzanih nijansi se mogu kombinovati uz bronzer za sofisticirani ali podmlađujući efekat.

Kako naneti rumenilo za podizanje jagodica?

Trik koji je postao viralan na TikTok-u odnosi se na specifično nanošenje rumenila. Umesto da se nanosi na jagodice, što može vizuelno proširiti lice, kako naneti rumenilo za efekat podizanja? Nova tehnika podrazumeva blendanje rumenila na vrh jagodica za instant mladoliki izgled.

@helinndoski Cream base dos and donts ✅ #makeup #fyp #facelift #badboy ♬ original sound – Helin Doski


Nanošenje rumenila sa bronzerom

Nakon što se rumenilo nanese visoko na jagodice, kombinacija uz lagane konture ispod jagodica dodatno definiše crte lica. Ovo takođe pomaže za podizanje jagodica i doprinosi da ten izgleda blistavo.

Jednostavne promene u šminkanju donose sveži izgled za svaki dan ali i za poslovne ili večernje prilike.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight