1. Home
  2. /
  3. Promo
  4. /
  5. Darivanje na Marie Claire:...

Darivanje na Marie Claire: Kerastase Elixir Ultime ulje

30. septembar 2024.

| Miljana Momirović

Ako želite da postignete instant negovani izgled kose, pronašli smo rešenje. Marie Claire i Kerastase poklanjaju čuveno ulje koje odmah deluje.

Nagrađivanje se organizuje na Instagram profilu @marieclaire.rs, gde čitateljke imaju priliku da osvoje luksuz za negu kose.

Darivanje na Marie Claire

Da osvojite Kerastase Elixir Ultime ulje:

  1. zapratite @marieclaire.rs i @kerastase_official
  2. tagujte drage osobe

Darivaće traje do 7. oktobra, kada ćemo upravo ovde objaviti imena dobitnice ali i na našem Instagram profilu u isto vreme. Ne zaboravite da proverite da li ste baš vi dobili nagradu jer je potrebno da u roku od 7 dana (najkasnije do 14. oktobra) dostavite svoje podatke za slanje nagrade putem poruke na @marieclaire.rs Instagram profil.

Ovo darivanje organizuje @kerastase_official koji je odgovoran za isporuku nagrade.

Zašto je Kerastase Elixir Ultime ulje tako dobro?

Kerastase Elixir Ultime ulje je luksuzna nega kose sa jedinstvenom formulom. Kombinacija ulja kao što su divlja kamelija, argan i francuska kamelija hidriraju i dubinski hrane, pružajući svilekasti sjaj i mekoću. Bez obzira na bogati sastav, ne ostavlja masan trag, što ga čini idealnim čak i kada je u pitanju tanka kosa.

Osim toga, ulje pruža zaštitu od toplote tokom stilizovanja, smanjujući rizik od oštećenja vlasi. Redovna upotreba smanjuje lomljenje i ispucale krajeve, dok pruža negovani izgled kose.

Sve to čini Kerastase Elixir Ultime ulje nezamenljivim ako želite da vaša kosa izgleda negovano, otmeno i luksuzno.

Kerastase Elixir Ultime ulje

Ali požurite – nagrađivanje je već počelo.