1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Nakon vesti o oporavku,...

Nakon vesti o oporavku, poznato kada se vraća Kejt Midlton

10. септембар 2024.

| Miljana Momirović

Juče smo primili najlepše vesti. Posle duge hemoterapije, Kejt Midlton je konačno izlečena i može se vratiti na kraljevske dužnosti.

Princeza od Velsa je u poslednjih nekoliko meseci bila fokusirana na oporavak, nakon što joj je ranije ove godine dijagnostikovan rak. Iz tog razloga, gotovo u potpuno je izbegavala zvanične događaje. Međutim, najnovije vesti dolaze direktno od Kejt Midlton koja je objavila dirljivi video sa porodicom i potvrdila da je hemoterapija konačno završena.

Kada se vraća Kejt Midlton?

Kejt Midlton se nada da će, kao princ Vilijam i kralj Čarls, na Dan sećanja 10. novembra odati počast onima koji su izgubili život tokom Prvog svetskog rata.

Tokom ceremonije, kraljevska porodica, političari i vojskovođe okupiće se u Kenotaph Memorial, London, na jedan od najvažnijih datuma u kraljevskom kalendaru. Još uvek nije zvanično da će princeza od Velsa prisustvovati događaju ali nakon vesti o oporavku svi su veoma uvereni da hoće.

Osim toga, očekuje se da će Kejt Midlton održati i svečani koncert u decembru, kao što je to činila u poslednje tri godine. Sve zavisi od toga kako će se osećati. Iako je imala „dobre dane“, hemoterapija joj je predstavljala teške izazove i pitanje je kakve posledice je ostavila po princezu.


Izvor slike: WPA Pool/Pool/GettyImagesEntertainment