1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Report
  6. /
  7. Uloga u seriji pomogla...

Uloga u seriji pomogla Lili Kolins da se oporavi od toksične veze

11. август 2024.

| Snežana Vranić

Uloga u seriji“Emili u Parizu“ je pomogla oporavak Lili Kolins od toksične veze vraćajući joj samopouzdanje.

Glumica je u nedavnom intervjuu objasnila kako joj je njena uloga Emili Kuper  u Netfliksovoj seriji „Emili u Parizu“ omogućila da ponovo stekne ukus za modu. Lili Kolins (Lily Collins) se prisetila perioda u svom životu koji je bio obeležen problematičnim pridbama njenog dosadnog dečka.

Oporavak Lili Kolins od toksične veze zahvaljujući ulozi u seriji

Nova sezona Emili u Parizu stiže na Netfliks od 15. avgusta 2024. godine. A glumica je povodom toga dala intervju u kom je i objasnila kako joj je njena uloga omogućila da se ponovo pozabavi modom, nakon veze koja je, u najmanju ruku, bila zagušljiva.

U seriji, odeća koju nosi Lili Kolins ponekad je veoma šarena što  nije oduvek bila navika za 35-godišnju glumicu. Setila se da je nosila prigušene boje i da je izbegavala bilo kakvu odeću koja bi mogla da bude otkrivena ili smela.

Danas Amerikankaopisuje opisuje ovaj period kao „dosadan“, obeležen toksičnim odnosom. Objašnjava da joj je bivši dečko, kojeg nikada nije javno imenovala, rekao: „Ne možeš to da nosiš, ne možeš to da radiš, ne možeš to da kažeš“.

„Neko vreme sam mislila da ako nosite krupne stvari, izgledate veći, onda zauzimate previše prostora“, rekla je ona.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Glumica je više puta javno govorila o ovoj vezi

Ovo nije prvi put da Lili Kolins govori o ovoj vezi. Oporavak Lili Kolins od toksične veze je opisanj i  u njenoj knjizi Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me iz 2017. godine. Glumica je govorila o tome koliko se trudila da bude „savršena za njega“. Dodala je: „Što sam više stišavala glas sa ovim tipom, to sam se više izolovala. Postala sam svoje ostrvo, ali ne i jaka, nezavisna vrsta. Bila sam definicija suzavisnosti“, napisala je ona.

Kada je prekinula ovu vezu procvetala je, posebno iza kulisa Emili u Parizu. Lili Kolins ceni kako njen lik zauzima prostor „na šarmantan način“. Ona nastavlja: ​​“Ona meša šare, printove, teksture i stilove na način koji mi je bio stran. Počela sam da shvatam da više ne moram da se plašim boja.“

Izvor slike: Kevin Winter / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate