1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Slip haljine sa čipkom vladaju...

Slip haljine sa čipkom vladaju leta 2024.

10. jul 2024.

| Miljana Momirović
Impresivni modeli sa Nedelje mode.

Smele i privlačne slip haljine su bezvremenski modni komad. Svake sezone dobijaju novi izraz, a leta 2024. godine to je: čipka.

Na čelu svih trendova, slip haljina se nastavlja. Novi modeli su se već prikazani na Nedelji mode od strane vrhovnih dizajnerskih kuća, a nedugo nakon toga su viđene i u street style interpretaciji. Dakle, čipkane haljine ne samo da su najtraženije među vintidž modelima, već i kada su nove SS24 kolekcije u pitanju.

Slip haljine sa čipkom

Na stranu njihova svestranost i jednostavno stilizovanje, čipka unosi dozu seksepila i sofisticiranosti. Prepoznatljivi kroj slip haljine sa čipkom ističe prirodne ženske linije tela, zbog čega se prilagođava svakom tipu građe.

Još nisu deo vaše modne kapsule za leto? Ako vam je potrebna potvrda da su čipkane haljine vredne investiranja, u nastavku ćete videti modele najvećih dizajnera.

Brend Dolce&Gabbana predstavio je prozirni model slip haljine koji je stilizovan uz elegantne crne rukavice.

slip haljina sa čipkom

Dolce Gabbana


Ukoliko neko može biti sinonim za eleganciju, onda je to Chloe. Poslednja kolekcija je ispunjena prozračnim materijalima, čipkom i nežnošću, a ova slip haljina nosi sve elemente.

čipkana haljina

Chloe

Za posebne prilike, kada poželite da ostavite utisak koji se pamti, Gucci ima izuzetan model čipkane haljine. Stilizujte je bez truda uz par potpetica i mini torbu.

slip haljina sa čipkom

Gucci

Istina, slip haljine sa čipkom nisu modni komad koji se viđa svakog dana na ulici. Da postignete ležerni stil, kombinujte je sa basic majicom u beloj boji. Neobaveznom karakteru će doprineti i patile ili bilo koja ravna obuća koju bez razmišljanja možete stilizovati uz ovaj model haljine.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate