1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Italijanski lokalni brend nazvao...

Italijanski lokalni brend nazvao haljinu po Dženifer Lopez

24. jun 2024.

| Miljana Momirović
Već postaje letnji brend.

Čak i dok je na odmoru, Dženifer Lopez inspiriše letnje odevne kombinacije. Na poslednjem putovanju, čini se da je potpuno prihvatila stil Italijanki.

Italijanski lokalni brend nazvao haljinu po Dženifer Lopez

Tokom putovanja u Italiji, Lopez se odlučila da poseti lokalni italijanski brend ručno rađenje odeće i kupila haljinu, kako prenosi People (fotografiju možete videti na linku). Nakon toga, lokalna prodavnica se olučila da haljina nosi ime po superzvezdi.

Prema rečima jednog zaposlenog, vlasnik prodavnice je odlučio da preimenuje belo-zlatnu kreaciju u „The Jennifer Lopez“.

„Već postaje letnji trend“, rekao je zaposleni za People u ekskluzivnom intervjuu. „Ljudi je stalno traže.“

Prema njegovim rečima, Lopez je „zaista uživala“ tokom posete.

„Kada je čula muziku Geoliera (italijanskog repera), počela je da pleše“, nastavio je izvor. „Svi smo je gledali, tako je lepa. Bilo je jako slatko, njen ples.“


„Bila je srećna, blistala je i plesala“, nastavila je zaposlena. „Bilo je sjajno videti je kod nas. Delovala je veoma smireno i opušteno – pre svega srećno. Moglo bi se reći da je bila srećna jer je bila sva nasmejana.”

Dženifer Lopez na solo putovanju

Lopez uživa u svom odmoru u Italiji nakon što je otkazala letnju turneju usred razočaravajuće prodaje karata i stalnih glasina o njenom braku sa Benom Aflekom. Iako je ranije putovala u Italiju sa suprugom, ovoga puta je u poseti Italiji bez Afleka.

Tokom, Dženifer Lopez je u potpunosti prihvatila italijanski stil. Nedavno je viđena kako nosi lagano laneno odelo.

Takođe je pozirala i u oversized majici i šortsu u svom kupatilu. Ako ništa drugo, čini se da pevačici zaista prija promena. Trenutno se nalazi u Parizu.

Izvor slike: Paul Morigi/Stringer/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate