1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Kako se našminkati za...

Kako se našminkati za leto, prema najnovijim trendovima?

19. jun 2024.

| Miljana Momirović
Za svega par minuta...

Njapopularniji šminkeri su uvek inspiracija i srećom, već su pokazali kako se našminkati za leto 2024. godine. Otkrijte pet laskavih izgleda.

Nisam meterolog ali predviđam da će ovo leto biti najduže ikada. Dakle, već planiram da skinem prašinu sa četkica za šminku i iskoristim svaku priliku da eksperimentišem. U velikoj meri ću se oslanjati na izglede za koje mi je potrebno par minuta da podignu stajling na viši nivo. Nastavite da listate i otkrijte neke od najpopularnijih primera za šminkanje ove sezone.

Kako se našminkati za leto?

Blistavi i bronzani ten

Ništa ne govori „leto“ kao malo jače rumenilo upareno sa preplanulim tenom koji je obasjan hajlajterom. Ako mene pitate, ovo je letnja šminka za svaki dan koju najčešće imam na licu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SARA WREN (@wrentar)

Lagana letnja šminka

Najmanje što želimo tokom visokih temperatura su slojevi i slojevi šminke. Ako se pitate kako se našminkati za leto u nekoliko jednostavnih koraka, ovo je izgled koji tražite. Neutralno ali i dalje efektno zahvaljujući roze tonovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C H E R W E B B (@cherwebbmakeup)


Sočne usne

Mat ruževi za usne su davno prevaziđeni. Istina, imaju svoje prednosti poput dugotrajnosti ili preciznosti ali sočne, sjajne usne su prirodnije. Bez brige, uz olovku, tint i sjaj za usne, izgled će trajati duže nego što mislite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes)

Kako se našminkati za leto – ali efektno?

Prirodna šminka je popularna ove sezone ali kada su u pitanju večernje prilike, tihi luksuz prestaje da važi. Ovakav ten i našminkane oči su kombinacija kao stvorena za letnji izlazak.

Šljokice i sjaj

Kada vam kažem, jedva čekam zabavu za koju ću se našminkati baš ovako. Zapanjujuće privlačan izgled dokazuje da su šljokice aktuelne i tokom letnjih meseci, a ne samo za novogodišnje praznike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup)

Bez obzira na izgled koji preferirate, dajte prednost laganim i kremastim teksturama za šminku bez osećaja težine na koži.

Izvor slike: ©Launchmetrics/spotlight

Nastavite da čitate