1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Veliki povratak kapri pantalona!...

Veliki povratak kapri pantalona! Evo kako ćemo ih nositi ovog leta!

19. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Nismo očekivali da će na listu modnih trendova iz 90-ih i ranih 2000-ih koji se vraćaju 2023. nismo očekivali biti dodate kapri pantalone.  Ali kapri – kada se pravilno sastavi – može izgledati neverovatno elegantno.

Za razliku od pantalona niskog struka, suknji ribljeg repa i nekih drugih kontroverznih stilova tog doba, kapri pantalone su udobne, praktične i izuzetno raznovrsne. Mogu se nositi u kancelariji ili upariti sa košuljom i ravnim cipelama za neobavezan izlazak.

Kapri pantalone su bile popularni 1950-ih i 1960-ih i volele su ih superzvezde poput Brigitte Bardot, Marilyn Monroe i Audrey Hepburn. Trend se vratio 90-ih kada su ih supermodeli poput Linde Evangelista, Christi Turlington i Naomi Campbell dodale u svoj stilski repertoar. Tokom 2000-ih, postao je omiljeni stil It-devojki poput Paris Hilton, Nicole Richie i Lindsay Lohan, koje su se često odlučivale za pantalone dužine tri četvrtine.

Prošle nedelje, Gigi Hadid se pojavila u Njujorku noseći par kaprija, a sada se čini da se Alexa Chung pridružuje klubu. U stalnoj potrazi za raznovrsnom odećom koja se prilagođava najtoplijem vremenu u godini, kapri pantalone se pojavljuju kao moderna i sveža opcija za ovo leto.

Kako nositi kapri pantalone u 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung)


Kada vraćate trend iz prošlosti, imajte na umu da nema pravila. Osim toga, na tržištu možete pronaći toliko stilova, od udobnih pantalona do farmerki, tako da je najbolja strategija da pronađete ono što vam odgovara jeste da eksperimentišete.

Kako nositi kapri pantalone po uzoru na stari

Holivud

Kada ste u nedoumici, potražite inspiraciju od Audrey Heburn i nosite svoju uz košulju bez rukava i baletanke.


Kako nositi kapri pantalone-  Isprobajte stil

širokih nogavica

Eksperimentišite sa siluetama tako što ćete balansirati šta god da nosite od gore, kao što su kapri u stilu širokih nogavica i uklopljeni gornji deo ili bodi koji može da učini da vaša odeća izgleda elegantno, ali bez napora.

Kako nositi kapri pantalone- uske varijante

Ovaj balans može da ide i u drugom pravcu. Isprobajte par kapri helanke, koje se savršeno mogu kombinovati sa običnom belom košuljom i štiklama ili baletankama.

Izvor vesti: www.marieclaire.gr

Izvor slike: Siri Stafford/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate