1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. 3 načina da majicu...

3 načina da majicu dugih rukava pretvorite u moderni letnji top

31. мај 2023.

| Snežana Vranić
Ovi jednostavni trikovi će vas oduševiti!

Verovatno ste već spakovali zimske stvari, ali razmislite još jednom. Majice dugih rukava vam mogu biti od koristi i leti ako od njih napravite moderni letnji top. A evo i kako to da učinite.

3 načina da majicu pretvorite u moderni letnji top

Naći još jednu modnu namenu odevnom predmetu je neprocenjivo. Međutim, da biste to postigli, kreativnost je ključna. Postoje načini kako da iskoristite majicu dugih rukava na sasvim drugačiji način.

Kako napraviti moderni letnji top od majice dugih

rukava?

Asimetričan top

Ako želite da dobijete asimetričan top sa golim leđima, onda je ovaj vodič za vas.  Prvo treba da stavite majicu dugih rukava na sebe u dijagonalu tako da vam jedan rukav pada na leđa preko ramena, a drugi da bude na suprotnoj strani kod kuka. Potom zavežite rukavima čvor pozadi i to je sve! Ovakav top možete kombinovati uz pantalone niskog struka ili ga upašite ako nosite pantalone visokog struka.

@julialitworaa Replying to @p.t.p bring your old long sleeves back to life 🫶🏻 #fashionhacks #backlesstop #diybacklesstop ♬ cupid – sio

Moderni letnji top: Halter

Ovo je jedan od najzanimljivijih načina kako iskoristiti majicu dugih rukava. Idealan je za one koje imaju veće grudi, ali ga mogu nositi svi. Postavite donji deo majice na vrat, i pričvrstite ga zihernadlom  ili sličnim predmetom. Rukave omotajte oko struka i vežite ih napred. potom ušuškajte kragnu majice i dobili ste svečani top za nekoliko sekundi.

@bobrownn GIRLS!! 😱 This top out of a long sleeve t-shirt is so cute for spring/summer 💗 SAVE FOR LATER & hit the + for daily #fashionhacks & #stylinghacks 💗 #longsleeve #tophack #longsleeveshirt #howtostyle ♬ Players x Without Me – ARNEL REMIX

 

Crop top

Sve što je potrebno da biste dobili ovaj top jeste da dva puta vežete čvor. Zaista! Postavite majicu na sebe i nazad vežite čvor sa donjim krajevima majice. Potom prebacite rukave na leđa i uvežite ih sa već napravljenim čvorom. I to je sve. Dužinu regulišete u zavisnosti od toga gde postavite čvor.

@julialitworaa Replying to @AMBER SKYE another way to get use out of some old pieces 🫶🏻 #fashionhacks #diybacklesstop #backlesstop ♬ Maria Maria (feat. The Product G&B) (sped up)

U svakom slučaju, sva tri načina su veoma jednostavna, a dobijate pravi modni uspeh zauzvrat. Pokušajte, iznenadićete se koliko je lako.

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: DeanDrobot/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate