1. Home
  2. /
  3. Fashion
  4. /
  5. Tenniscore: Novi hit trend...

Tenniscore: Novi hit trend za leto 2023.

14. јул 2023.

| Miljana Momirović
Bele mini suknje i polo majice su svuda.

Posle barbiecore i mermaidcore trenda, tenniscore je logičan nastavak jer je u toku Vimbldon koji ne ostavlja ravnodušnim čak ni modne stiliste i dizajnere.

Brendovi koji tradicionalno nisu povezani sa tenisom, od brze mode do luksuznih brendova, sve više prate ovaj stil. Porast popularnosti teniske odeće je na kraju definisao novi trend koji danas viđamo svuda, a ne samo na terenu.

Tenniscore: Novi hit trend za leto 2023.

Tenis traži fleksibilne i udobne odevne kombinacije, pa su mini suknje, šortsevi i prozirne, lagane tkanine na prvom mestu.

Iako tenis ima strožu istoriju pravila oblačenja i boja, povratak ovog trenda krajem 2021. i početkom 2022. godine inspirisao je brendove kao što je Lacoste i Tommy Hilfiger, pa čak i luksuzne firme kao što je Gucci i Miu Miu, da sportske kolekcije kreiraju u tenniscore stilu.

Tenniscore


Čitav trend popularizovala je britanska princeza Kate Middleton koja je poznata po tome što obožava beli sport. Osim nje, tu je naravno i legendarna teniserka Serena Williams koja uvek zadivi svojim stajlingom za mečeve.

Tenniscore

Stajling u tenniscore stilu

U nastavku pogledajte nekoliko ideja za odevnu kombinaciju teniscore stilu.

 

Izvor vesti: marieclaire.perfil.com

Izvor slike: WPA Pool / Pool/GettyImagesEntertainment, Darrian Traynor / Stringer/GettyImagesEntertainment, Andreas Rentz / Staff/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate