1. Home
  2. /
  3. Celebrity News
  4. /
  5. Jelena Đoković je tema...

Jelena Đoković je tema francuskih medija, a evo i šta kažu o njoj

12. јун 2023.

| Snežana Vranić
Novak Đoković je uvek zahvalan svojoj supruzi na podršci, a ova žena je zainteresovala i francuske medije.

U fokusu francuske javnosti nije samo Novak Đoković, već i njegova supruga Jelena Đoković o kojoj su pisali mediji.

Jelena Đoković je od samog početka uz Novaka

Nije tajna da je supruga najvećeg tenisera svih vremena njegova podrška, a francuski portal marieclaire.fr  se potrudio i da sazna više o počecima njihove ljubavi. Mediji su podsetili javnost da njihova ljubav traje još od srednjoškolskih dana. Iako su neko vreme održavali vezu na daljinu zbog Jeleninih studija marketinga u Italiji i Novakovih turnira, ljubav je opstala. I godinama kasnije, ova žena je uvek tu u važnim trenucima za Novaka i njegovu karijeru, pa je ona pratiocima Rolan Garos-a već poznato lice. Njihova ljubav je krunisana sa dvoje dece čije slike porodica Đoković ne objavljuje često.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Jelena Đoković nije prepoznata samo kao

Novakova supruga

Francuski mediji su prepoznali i vredan rad supruge Jelene Đoković. Oni su istakli njenu poziciju direktorke Fondacije Novak Đoković kom posvećuje mnogo vremena pomažući deci koja nemaju uslove za život.  Pomenut je čak i njen časopis „Original“ koji je pokrenut 2015. godine, a koji je besplatan i namenjen studentima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Francuski mediji su takođe prepoznali i njen influenserski rad. Do danas, Jelena ima više od 519 000 pratioca na Instagramu, a njeni sadržaji su inspiracija za mnoge. Takođe, pomenuli su i njenu internet stranicu jelenadjokovic.com gde Jelena deli priče, lične savete, kao i recenzije knjiga.

Podsetimo, juče je Novak Đoković ušao u istoriju sa svojim titulama i uspehom neviđenih razmera. Jelena je ponos iskazala i objavom na Instagramu u kome se vidi Novak koji se raduje zbog pobede, a potom sledi i porodična fotografija ove uspešne porodice o kojoj i dalje bruji cela Francuska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Sve čestitke ovoj divnoj porodici!

Izvor slike: Amir Hamzagic/ATAImages,

Nastavite da čitate