Sin Kylie Jenner: Zvezda otkrila ime deteta na društvenim mrežama i pokazala kako izgleda

24. januara 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Sin Kylie Jenner dugo je bio skrivana tajna, a sada, konačno, zvezda je odlučila da svetu otkrije i ime i kako on izgleda...

Sin Kylie Jenner dugo je bio skrivana tajna, a sada, konačno, zvezda je odlučila da svetu otkrije i ime i kako on izgleda…

Rijaliti zvezda Kylie Jenner (Kajli Džener) je u martu prošle godine saopštila da se predomislila i da neće svom sinu dati ime Wolf  (Vulf), ali je njegovo novo ime do sada držano u tajnosti.

Sin Kylie Jenner

Naime, Kylie je na svom Instagram profilu nedavno objavila zajednički selfi sa svojim najmlađim detetom. Dečak, koji će uskoro proslaviti prvi rođendan, prvi put je prikazan javnosti, ali je njegovo ime do sada držano u tajnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aire Webster (@aire_webster020222)

Rijaliti zvezda i otac njenog deteta,  Travis Scott (Travis Skot), objavili su prošlog marta da će njihov dečak dobiti drugačije ime. Sada je otkriveno: umesto Wolf, on će se zvati Aire (Ajre). Izvor je ranije rekao časopisu „People“ da, iako se paru u početku svidelo ime Wolf, na kraju su ipak odlučili da izaberu savršeno ime koje bi oboje voleli.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aire Webster (@aire_webster020222)


Najmlađa pripadnica klana Kardashian (Kardašijan) potrudila se da u tajnosti zadrži ne samo ime Aire, već i ncelu njenu trudnoću. Prvu je otkrila tek nakon što je rodila Stormi u februaru 2018., a drugu trudnoću je potvrdila u septembru 2021., nekoliko meseci pre nego što joj se sin rodio ( u februaru 2022.).

 

Venčanje Kanye Westa i Biance Censori- šta znamo?

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Rodin Eckenroth / Stringer via Getty Entertainment