1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Najbolje alternative venčanici koje...

Najbolje alternative venčanici koje smo videli na Nedelji mode u Londonu

16. април 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Kakve su to haljine pripremili dizajneri?

Mnogi dizajneri su odlučili da  krenu napred sa svojim planovima, održavajući događaje za domaću i međunarodnu štampu, kupce i insajdere iz industrije.

Među poželjnom odećom i vrhunskim aksesoarima u ponudi na Londonskoj Nedelji mode bilo je nekoliko belih haljina koje bi izgledale jednako dobro dok šetaju ulicom, kao i kada hodaju po modnoj pisti. Dok Londonska Nedelja mode možda nije tradicionalno mesto za pronalaženje venčanice, videli smo nekoliko opcija koje bi mogle da posluže kao alternativna za modernu nevestu.

Od obimnih modela Molly Goddard (Moli Godard) prekrivenih tilom do svilene varijante Rejinr Pyo (Rejine Pio) na jednom ramenu i nenaglašene elegancije Emilia Wickstead (Emilije Viksted), bilo je belih haljina u izobilju na pisti. Sve što treba da uradite je da dodate buket.

Preovladavale su haljine sa zamršenim detaljima kao što su cvetne aplikacije i ukrasi od čipke. Dok su balon suknje – koje su se videle na celoj Nedelji mode u Njujorku— nastavile svoju vladavinu, pojavljujući se kao detalj na nekoliko belih haljina, uključujući Yuan Wang (Juan Veng).

Mnogi se odlučuju za manja, intimnija venčanja i često skraćena haljina može biti savršen spoj. Kao urednik Marie Claire, Sunil Makan objašnjava: „Umesto da idete u najbliži butik za neveste, uzmite inspiraciju od dizajnera kao što je Eudon Choi (Eudon Čoj), čije jednostavne, ali uzvišene bele haljine možete da nosite iznova i iznova, a ne samo na dan venčanja.

Ako ste u potrazi za venčanicom ili jednostavno tražite inspiraciju za venčanje, onda ne tražite dalje od našeg pregleda u nastavku. Bez obzira da li grešite na tradicionalnijoj strani skale ili tražite jedinstvenu tačku gledišta, haljine ispod obuhvataju stilove svakoga.

Nastavite da skrolujete da biste videli najbolje alternativne ideje za venčanice sa Londonske nedelje mode. Veo nije uključen.

Emilia Wickstead

Simone Rocha

 

 

Eudon Choi

Huishan Zhang

Izvor vesti: marieclaire.co.uk

Izvor slike: Stefania M. D'Alessandro / Stringer via Getty Entertainment

Nastavite da čitate