1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. Cake da lako dođete...

Cake da lako dođete do željene stvari: Šoping na Crni Petak nije borba u ringu

24. новембар 2023.

| Jelena Mladenović
Pametna kupovina može da vam olakša ovaj dan

Svake godine kupci željno čekaju Crni petak kako bi dobili najpovoljniju ponudu za proizvod koji već dugo čekaju, a ni ovaj Petak u 2023. godini, nije ništa drugačiji.

Da li ćete pronaći najbolje cene putem online kupovine ili u prodavnici, gde se već uveliko prave redovi?

Kada uopšte možete očekivati da se pojave prve rasprodaje za Crni petak?

Uz pomoć stručnjaka za kupovinu BlackFriday.com’s, Mackenzie Shand , odgovaramo na goruća pitanja – i razbijamo najveće zablude – o najvećem danu kupovine u godini.

Crni petak rasprodaje počinju

Prodavci iz godine u godinu sve više šire svoju ponudu i kupcima omogućavaju da snižene prouzvode kupe i nekog drugog dana.

Jeftino i lako – 10 saveta kako da poboljšate zdravlje

Neke od najboljih ponuda mogu se naći i dan pre Crnog petka. Neki brendovi za svoje članove obezbede i sniženja nedelju dana pre, ali i posle.

Kupovina u prodavnici je uvek bolja

Šetnja od prodavnice do prodavnice je najbolji način da se dočepate stvari pre nego što se rasprodaju, jer neke od najboljih ponuda su dostupne samo u radnjama i na licu mesta možete da dođete do njih, prenosi bobvila.com.

Ipak, to se znatno promenilo tokom godina. Sada mnoge prodavnice ostavljaju online vrata širom otovrena, kako bi privukli što više kupaca.

Takođe, mnogi veliki lanci imaju svoje aplikaciju pomoću kojih mođete da pazarite omiljenu kozmetiku ili džemper, tako da ne bi trebalo da bežite od instalacije iste.

Kupovina na internetu je uvek lakša

Samo zato što je kupovina u prodavnici često čist promašaj, to ne znači da treba da se oslanjate isključivo na online prodavnice kada dođe vreme za kupovinu!

Kada svi požure na sajt u istovreme, na primer, web-sajtovi mogu da postanu pretrpani i da se sruše, ostavljajući vašu kupovinu nepotpunu, a vas praznih ruku.

Trendi čizme koje su uklopive u svačiji budžet

Čak i ako vaše surfovanje funkcioniše, mogli biste naići na probleme u pronalaženju artikala, koji bi se mogaorasprodati dok vi stignete do online korpe.

Morate se izboriti za najbolje ponude

Možda ste izbegavali kupovinu na Crni petak, jer mislite da je to borilačka veština.

Međutim, ako ste oprezni i pažljivo birate lokacije za kupovinu, mogli biste pronaći relativno pitomu arenu za kupovinu.

Povrede se dešavaju, ali su relativno retke – verovatno nećete morati da nosite jastučiće da biste ušli u igru.

Ako dođe do sukoba, budite spremni da prepustite svoje blago svom pohlepnom protivniku; uvek je bolje izgubiti potpuno novi televizor od nepoznate osobe nego dobiti udarac u lice, ili još gore.

Vrhunski brendovi nikada ne idu u prodaju

Kupci mogu postići značajne uštede na luksuznim artiklima. Kako stručnjak navodi, na primer, Apple proizvodi će biti pušteni u prodaju za Crni petak – ali nemojte ih tražiti u Apple prodavnici, gde niske cene u suštini ne postoje.

Umesto toga, proverite prodavce koje preprodaju Appl-ove stvarčice i videćete dosta stvari na popustu, a isto važi i za belu tehniku, kao i garderobu.

Izvor slike: Photo by Jacek Dylag on Unsplash