1. Home
  2. /
  3. Top priče
  4. /
  5. 7 najčešćih erotskih snova...

7 najčešćih erotskih snova i njihovo značenje

18. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Od želje za profesionalnim razvojem do prevazilaženja frustracija.... Evo šta nam kaže sanovnik na ovu temu.

Šta se krije iza snova? A iza onih začinjenih? Evo značenja 7 najčešćih erotskih snova prema Anni-Karin Bjorkland (Ani Karin Bjorklend), stručnjakinja za snove i spisateljica.

Najčešći erotski snovi

1. Imati seks sa prijateljem. Ako imate ovaj san, to ne znači da želite ovu osobu. U stvarnosti, ovaj san potiče od „emocionalne predoziranja“ koja se noću pretvara u seksualnu želju. Retko podrazumeva želju da prijatelj može postati nešto više.

2. Seks sa bivšim. To ne znači da se kajete ili da vas još uvek privlači ova osoba. To su samo uspomene koje izlaze na videlo. Samo u retkim slučajevima to može značiti da ste ponovo zainteresovani za njega/nju.

3. Imati istopolnu vezu. Prema Jungu, svi imamo i muški i ženski aspekt. Srećni smo kada su ove dve strane izbalansirane. Ovakav san bi mogao predstavljati potrebu za kontaktom i integracijom sa ovim fundamentalnim arhetipovima psihe, gde anima ponovo predlaže nesvesni ženski aspekt kod muškarca, a animus nesvesni muški aspekt kod žene.

4. Seks sa šefom. To retko znači da osećate privlačnost prema njemu/njoj. Čini se da ova vrsta mokrog sna privlači podsvest i implicira da želite da se profesionalno razvijate. Želite, na simboličan način, da priđete svom šefu i zatražite unapređenje.

5. Imati seks sa kolegom. Erotski snovi su uglavnom znak pažnje na unutrašnje kvalitete. Dakle, kada sanjate o seksu sa kolegom, radi se o vašim profesionalnim kvalitetima, ali i onim od kolega. Ova vrsta sna takođe može imati vrednost volje.

6. Veoma intenzivan orgazam. Seksualna želja je kreativna sila univerzuma, a doživeti intenzivan orgazam je nagrada za kultivisanje ove sile. Intenzivan orgazam u snovima se često dešava kada se osećate dobro, mirno i uravnoteženo.

7. Nemogućnost postizanja orgazma. Nemogućnost postizanja zadovoljstva mogla bi da simbolizuje frustraciju koja se javlja u nečijem životu. Konfliktne emocije i želja da nešto postignete mogu vas naterati da sanjate o seksualnom neuspehu.

Izvor vesti: marieclaire.it

Izvor slike: olegbreslavtsev/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate