Frizuru Tare Đoković želi svaka devojčica: Jelena je sama pravi, frizer vam ne treba

12. septembra 2023.

| Jelena Mladenović
Frizura za svaku priliku, oduševila je devojčice širom sveta

Frizura Tare Đoković privukla je pažnju mamama širom sveta!

Naime, naslednica najboljeg tenisera na svetu, Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, pojavila se na tribinama u finalu US opena, a nakon tatine pobede postala je tema broj jedan.

Kada je Novak porazio Danila Medvedeva, teniser je pravo potrčao ka svom boksu, a u njemu, raširenih ruku, sačekala ga je Tara koja je tati pružila zagrljaj, zbog koga se on u jednom trenutku rasplakao.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Eurosport (@eurosport)

Fotografija dirljive scene ubrzo je obišla svet, a neodoljiva devojčica koju smo često imali prilike da vidimo u društvu brata Stefana kako bodri tatu, postala je prava zvezda.

Jelena Đoković i arapska princeza ga nose – Za mnoge dosadan kaput, ove jeseni je obavezan

Osim njenih reakcija na Noletovu igru, mnoge je oduševila i svojim odevnim kombinacijama, koje Jelena pažljivo bira za nju pred svaki meč, a tu je i nezaobilazna frizura.

U pitanju su uglavnom dve pletenice ili dva repića koja Jelena često pravi i sebi kada je u ležernom izdanju.

Frizura Tare Đoković

Kako da najlakše napravite svojim mezimicama neodoljivu frizuricu kao što je ima zvezda US Opena pogledajte u snimku ispod.

@paybordeau Replying to @Meg🐢 All I can say is practice makes perfect! Just keep practicing and your braids will get better I promise! #dutchbraids #hairtiktok #howtobraid #hairtutorial #braids #blondehair ♬ Hold My Halo – Lainey Wilson

Izvor slike: Instagram