1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Odnosi
  6. /
  7. Jednostavni trikovi koji otkrivaju...

Jednostavni trikovi koji otkrivaju da li će vaša veza potrajati

11. фебруар 2023.

| Jovana Jevtić
Postoje trikovi koji nam govore mnogo toga o našem ljubavnom životu. Testirajte vašu vezu uz jednostavne trikove koji otkrivaju da li će vaša veza potrajati.

Mada niko sa sigurnošću ne može reći šta budućnost donosi, ipak postoje trikovi koji nam govore mnogo toga o našem ljubavnom životu. Testirajte vašu vezu uz jednostavne trikove koji otkrivaju da li će vaša veza potrajati.

Trikovi koji otkrivaju da li će vaša veza potrajati

Idealna veza je ona koja podrazumeva da manipulacija ne postoji, u kojoj partneri ne prete raskidom i ona u kojoj nema potrebe za malim testovima. O problemima koje partneri imaju najbolje je razgovarati otvoreno. Komunikacija zapravo rešava najveći broj nesporazuma i kriza. Zbog toga je sledeće trikove koji otrkivaju da li će vam veza potrajati najbolje posmatrati kao interesantan eksperiment.

Ukoliko želimo da budemo otvoreni sa partnerom ovaj trik možete iskoristiti kao misaoni eksperiment sa njim. U svakom slučaju, vaši odgovori govore mnogo o budućnosti vaše veze.

da li će vaša veza potrajati

LuckyBusiness/GettyImagesPlus

1. Da li ste spremni sa svojim partnerom da idete do kraja sveta?

Razgovarajte sa svojim partnerom o tome da postoji mogućnost da morate da se odselite u inostranstvo ili mu barem pomenite opciju života u nekoj drugoj državi. Ukoliko njegov stav bude takav da bi ostao sa vama bez previše razmišljanja jasno je da želi da deli sa vama budućnost. Međutim, postoji mogućnost da bi on u tom slučaju ostao zatečen i možda bi u toj situaciji on video kraj vaše veze. Zanimljivo je igrati se sa ovom idejom, posebno ako i sebi postavite isto pitanje. Šta biste vi uradili ukoliko bi vas posao vašeg partnera primorao da napustite zemlju u kojoj živite? I vaš i njegov odgovor vam otkrivaju da li će vaša veza potrajati.

2. Kako vaš partner razmišlja o finansijama?

Finansije su jedan od bitnih aspekata veze. Potrudite se da shvatite kako razmišlja vaš partner kada su u pitanju finanse i novac generalno. Da li vam odgovara njegov način razmišljanja? Prisetite se njegovih postupaka kada je u pitanju trošenje. Na primer, setite se situacija u resotanu ili prodavnici, da li se on ponudi da bude taj koji će platiti? Da li ostavlja bakšiš konobaru? Da li vam prija način na koji on razmišlja o budžetu? Pokušajte da primetite kako se ponaša kada se vi ponudite da nešto platite umesto njega ili kada ostavite velikodušnu napojnicu. Mada ovaj aspekt nije od presudnog značaja, ipak može otkriti da li će vaša veza potrajati. Potrudite se da doprete do njegovog razmišljanja preko njegovog ponašanja, možete otkriti zanimljive stvari.

3. U zdravlju i bolesti, u srećnim i tužnim vremenima

Kada je reč o ovom triku, budite oprezni i nemojte otići predaleko. Nije loše da proverite kako se vaš parnter ponaša kada se osećate loše. Žalite se na glavobolju, grip ili bol u leđima. Otkrijte da li je empatičan i da li brine o vama. Osim samog odgovora na pitanje da li će vaša veza potrajati, otkrićete i to da li je vaš partner srećan u vezi samo kada su okolnosti dobre. Ovo može govoriti mnogo o vašem odnosu.

4. Da li će vaša veza potrajati: Prvo otkrijte da li je u vašoj vezi negde skrivena ljubomora

Kako bi vaš partner reagovao ukoliko biste mu saopštili da ste sreli bivšeg i da ste se sa njim lepo ispričali? Kako bi reagovao ukoliko biste mu rekli da je neko flertovao sa vama? Da li imate osećaj da vam partner zaista veruje? Iako ljubomora u malim dozama može biti i simpatična, ona ipak mnogo češće truje veze. Zbog toga je važno da testirate svog partnera na vreme i saznate da li u vašoj vezi ima ljubomore. Veoma je važno da se ovakvo osećanje još u startu filtrira. Veza koja će potrajati gradi se na poverenju.

Postoji mnogo načina da se proveri da li ste zapravo jedno za drugo. Međutim, ovih nekoliko trikova trebalo bi da vam otrkije da li će vaša veza potrajati. Rezultati će možda biti razočaravajući, ali to je znak da treba da krenete dalje. Nasuprot tome, ukoliko smatrate da vaš partner i vi u ovim trikovima pronalazite zajednički sistem vrednosti, to može doprineti dugovečnosti vaše ljubavi.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: FotografieLink/GettyImagesPlus