1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Trejler za film „Dina...

Trejler za film „Dina 2“ oduševljava fanove: Zendaya će zablistati u vodećoj ulozi

15. јул 2023.

| Snežana Vranić
Zendaya je jedna od glavnih likova u nastavku Dine.

Trejler za film Dina 2 je opravdao očekivanja javnosti. Naime, dok su kritičari komentarisali nedostatak Zendaye (Zendaja) u prvom delu filma Dina, obećanja o njenom pojavljivanju u drugom delu će se obistiniti.

Trejler za film Dina 2: Glumačka ekipa je savršena

Austin Butler (Ostin Batler), Florence Pugh (Pju), Christopher Walken (Krostofer Voken), Timothée Chalamet (Timoti Šalame) i Zendaya će zasigurno opravdati očekivanja publike nakon uspešnog ostvarenja prvog dela. Prema Variety, nastavak filma Dina: Prvi deo će predstaviti Pola (Timothée Chalamet) koji se ponovo udružuje sa Čani (Zendaya) i „misterioznim, plavookim Fremen domorocima da bi se osvetili Harkonnenima, koji su uništili njegovu porodicu“.
Naravno, ljubavna priča između dvoje mladih i omiljenih glumaca je nešto što će svakako dodati još jednu intrigu zanimljivoj priči. Njihova ljubav će nailaziti na niz prepreka.

Novi trejler za film Dina 2 nam otkriva zanimljiva

dešavanja

„Ovaj svet je izvan okrutnosti. Decenijama smo se borili protiv Harkonena; moja porodica se borila protiv njih vekovima, a oni su masakrirani zajedno sa mojim ocem“, kaže Chalamet u trejleru. Gledaoci mogu da vide Pola sa Chani i Fremenima, pa čak i da zavire u Harkonennoveč. Ovom prilikom videćemo još jedan pogled na  Feyd-Rautha Harkonnen, nećaka lika Stellan Skarsgård’s, Barona Harkonena. Trejler takođe otkriva Walken-ovog cara Shaddam IV i princezu Irulan, koju igra Pugh. Novi glumački par su i Léa Seydoux i Tim Blake Nelson.

Podsetimo se prvog trejlera:

Premijera filma u Americi je zakazana 3. novembra, a željno iščekujemo da dođe i u bioskope kd nas. U međuvremenu, iščekujemo sledeći trejler, a imamo i dovoljno vreme da pročitamo izvorne knjige, ukoliko smo previše nestrpljivi.

Izvor vesti: www.instyle.com

Izvor slike: Vittorio Zunino Celotto / Staff/ GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate