Najpopularniji filmovi Pedra Pascala

14. март 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Nije Pedro zablistao samo u najnovijoj postapokaliptičnoj seriji...

Od izlaska serije The Last of Us ceo svet gori od Pedra Pascala (Pedro Paskal), iako je glumac ranije postigao ogroman uspeh u nekoliko popularnih serija, poput Mandalorijanca, Igre prestola i Narkosa, a imao je zapažene uloge i u nekoliko sjajnih filmova. Od ovih poslednjih, sakupili smo one koji su dobili najbolje kritike na portalu za pregled Rotten Tomatoes.

Niste sigurni šta da gledate večeras?

Najpopularniji filmovi Pedra Pascala

5. We Can Be Heroes

Pedro Paskal je igrao superheroja Marcusa Morena (Markus Moreno) u filmu iz 2020. godine. Vanzemaljski osvajači žele da potčine zemaljske superheroje, a samo njihova deca mogu da spasu svet. Većina kritičara je istakla da je film sjajno, akcijom ispunjeno, shumoristično delo za decu koje ne može da dosadi ni roditeljima. Ima 74% rejtinga na Rotten Tomatoes-u.

4.The Unbearable Weight of Massive Talent

U fokusu akcione komedije, koja je inače snimana u Budimpešti, je Nic Cage (Nik Kejdž), koji igra sopstveni alter ego, koji prisustvuje rođendanskoj zabavi svog najvećeg obožavaoca (Pedro Pascal), ali se zateče kao insajder za agenta CIA-e. Kritičari i obožavaoci voleli su film (ocenivši ga sa 87%), ali su takođe pohvalili jedinstven i kreativan scenario i glumačke nastupe.

3. Prospect

U ovom filmu Pedro je igrao istraživača svemira, Ezrua, koji upoznaje čoveka po imenu Damon (Dejmo) i njegovu ćerku Sivu, koji su otputovali u svemir da sakupljaju retke dragulje u opasnoj šumi na udaljenom mesecu. Ali moraju da se bore jedni protiv drugih da bi preživeli. Gledaoci su voleli njegovu moćnu priču i činjenicu da kreatori nisu želeli da se oslanjaju na specijalne efekte, što je filmu dalo ukupnu ocenu od 89%.

2.Burn Notice: The Fall of Sam Axe

Zasnovano na američkoj TV seriji „Burn Notice, Fall of Sam Axe“ , sa ocenom 90%, prati misiju komandanta američke mornarice Sama Axea (Sem Aks) u Kolumbiji dok on prati terorističku grupu. Ovde Axe upoznaje komandanta Veracrusea (Verakruza), koga igra Pedro Paskal, dok haos i opasnost besne oko njih.

1. If Beale Street Could Talk

Pedro Pascal je igrao ulogu Pietra Alvareza (Pjetra Alvareza) u svom filmu sa najvećom ocenom na listi- 95 odsto. Zasnovana na romanu Jamesa Baldwina (Džejmsa Boldvina), drama je smeštena u Harlem 1970-ih i priča priču o mladom paru. Fonie (Foni) je uhapšen zbog zločina koji nije počinio, a Tish (Tiš) želi da dokaže nevinost svoje ljubavi dok je trudna sa njihovim prvim detetom. Jedan od najjasnijih uspeha filma koji je višestruko nominovan za Oskara je koliko lepo prikazuje dubinu i složenost intimnosti između likova u boji.

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Rich Fury / Staff via Getty Entertainment

Nastavite da čitate