1. Home
  2. /
  3. Lifestyle
  4. /
  5. Culture
  6. /
  7. Četvrta sezona serije The...

Četvrta sezona serije The Witcher: Šta nas sve očekuje u sledećem nastavku?

12. август 2023.

| Snežana Vranić
Treća samo što je izašla, a već se šuška o četvrtoj sezoni.

Treća sezona serije tek što je stigla na male ekrane, a četvrta sezona serije The Witcher je već glavna tema zbog izmena koje se u novoj sezoni dešavaju.

Četvrta sezona serije The Witcher: Prva sezona bez Henry-ja Cavill-a

Serija „The Witcher“ (Veštac) je premijerno prikazana 2019. godine, a uradio je Netflix po romanima Andrzeja Sapkowskog (Andžeja Sapkovskog). Prva sezona je doživela veliki uspeh nudeći zamršeni akcioni svet. Međutim, treća sezona je donela mnogo manji uticaj od prve i postala je tema kontroverzi. Upravo zbog toga se postavlja pitanje šta nas očekuje u četvrtoj sezoni sada kada Henry Cavill (Henri Kavil) neće biti u četvrtoj sezoni, a njegovu ulogu će preuzeti Liam Hemsworth (Lijam Hemsvort).

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Kada izlazi četvrta sezona serije The Witcher?

Izlazak četvrte sezone će se čekati duže nego što bismo želeli jer on još nije počeo ni da se snima, a zbog štrajkova pisaca i glumaca, produkcija će biti zasutavljena još neko vreme. Osim toga, pravljenje ovakve serije je duži poduhvat zbog obimne scenografije i komplikovane radnje.

Ko će biti u glumačkoj ekipi za četvrtu sezonu?

Osim što će Liam Hemsworth debitovati kao Geralt, u četvrtoj sezoni će verovatno biti cela glavna glumačka ekipa: Anya Chalotra (Yennefer), Freya Allan (Ciri), Joey Batey (Jaskier), Milva (Meng’er Zhang), Anna Shaffer (Triss), Graham McTavish (Dijkstra), Cassie Clare (Phillipa), Hugh Skinner (Radovid), Eamon Farren (Cahir), Mimî M. Khayisa (Fringilla), Mecia Simson (Francesca), Mahesh Jadu (Vilgefortz), and Bart Edwards (Emhyr).

O čemu će biti reč u četvrtoj sezoni?

Sezona 4 bi trebalo da se odvija na kontinentu opustošenom ratom.Ona će verovatno pratiti radnju romana „Vatreno krštenje“ s obzirom da je sezona 3 zasnovana na romanu „Vreme prezira“. Međutim, još uvek se ne zna koliko će serija pratiti knjigu jer se često menjaju priče iz romana. Jedna od mogućih promena jeste izvlačenje materijala i iz kasnijih knjiha kao što je „Lastavičja kula“ i „Gospodarica jezera“ kako bi se glavni trio brže okupio.

Dakle, ne ostaje nam mnogo nego da sačekamo izlazak nove sezone i vidimo da li će Liam Hemsworth opravdati naša očekivanja.

Izvor slike: Gareth Cattermole / Staff/GettyImagesEntertainment

Nastavite da čitate