1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Nedeljni horoskop
  6. /
  7. Ljubavni horoskop od 17....

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Razrešavanje nejasnih odnosa

15. јун 2024.

| Miljana Momirović
Sezona Raka će uticati na svaki horoskopski znak.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna opominje da je zajednički kompromis uvek bolji nego sukob. Pre svega, izrazite iskrena osećanja, a posebno zahvalnost.

Počinje sezona Raka, pa možete primetiti da postajete osetljiviji, kako na pozitivna, tako i na ne tako prijatna osećanja. Bez brige, uz aktivnosti koje vas opuštaju lako ćete prebroditi ovaj period u najboljem redu.

Pogledajte šta kaže ljubavni horoskop za vaš znak.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna

Ovan

Ako treba da privučete pažnju nekih uticajnih ljudi, ova nedelja je kao stvorena da idete na sastanke, predstavite svoje ideje i pokrenete neki od projekata koji imate u planu. Može se čak desiti da je potencijalni partner od pomoći u ovoj situaciji.

Mentalna snaga Ovna je sada jaka, i ako treba da se rešite bilo kakvih emocionalnih problema, sada je odlično vreme da se pozabavite njima. Kontrola emocija, koja je obično problematična, u ovom trenutku je veoma pozitivno izražena, tako da ćete možda čak moći da se držite discipline u vezi sa velikim životnim promenama.

Bik

Čežnja za izlaskom iz zone komfora može izazvati osećaj preplavljenosti. što ponekad može dovesti do preteranog uživanja ili gubitka kontrole. Dakle, fokusirajte se na budućnost kada se bavite finansijama da biste isplanirali nešto zbog čega nećete požaliti za nekoliko dana.

Iako je verovatno da ćete se trenutno svađati sa partnerom oko novca, u odnosu treba da se pozabavite nekim drugim stvarima u vezi sa ponovljenim svađama. Ako se sa svojim partnerom osećate zanemareno, sada je vreme da to rešite i zajedno tražite trajni kompromis. Ako se nađete u nepovoljnijem položaju u toj diskusiji, možda neće ispasti kako se nadate. Na kraju krajeva, ovo je vreme kada vam ekstremne akcije idu u prilog.

Blizanci

Blizanci, vaša duhovitost je jasna kao i uvek, a sposobnost da obradite mnogo informacija je na vrhuncu svih vremena, počevši od vaše vladajuće planete, Merkura, u vašem znaku. Ove nedelje, Mesec je u povoljnom aspektu sa Merkurom za vas, tako da je ovo idealno vreme za putovanje, ali ipak, nije najbolje vreme za čuvanje tajni ili pokretanje bilo kakvih planova, jer je to takođe vreme visoke ranjivosti.

Možda će se pojaviti i neki teški problemi iz prošlosti, pa se obavezno okrenite pozitivnim porocima umesto štetnih i nemojte se plašiti da se oslonite na svoje voljene za dodatnu podršku. Potencijalni partner kog želite blizu će se pojaviti na misteriozan način ove nedelje, samo ostanite spontani.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Rak

Rakovi, ove nedelje ćete se možda osećati kao da ste zaglavljeni u tornadu, ali važno je zapamtiti da nema mesta kao kod kuće. Kako se Venera kreće ka vašem znaku, ne samo da osećate snažnu želju za vezom i privrženošću, već želite i da je pružite. Biti u stanju da predvidi potrebe drugih je uobičajena sposobnost za Raka, ali sada je briga za voljene skoro telepatska.

Zablude mogu dovesti do neuobičajene žurbe ili čak nestabilnosti. Savetuje se da ostanete u svom bezbednom prostoru ove nedelje. Dakle, ako je potrebno, možete se povući u svakom trenutku.

Lav

Vitalnost je pojačana za vas 16. juna kada se Sunce kreće u harmoniji sa Mesecom, donoseći energiju za sve Lavove. Ako se osećate kao da imate previše toga da postignete, postavite prioritete.

20. juna Sunce prelazi u Raka, a vi ćete biti spremni da se dodatno otvorite pratneru i obratite više pažnje na vaš odnos. Ovo je sjajan trenutak da izrazite svoja osećanja, posebno ako je to zahvalnost.

Pošto Sunce, vaša vladajuća planeta, kovertira Neptunom, poželećete da izbegnete da pobegnete od negativnih emocija i da se prepustite pogrešnim aktivnostima. Možda ćete se osećati uznemireno, pa se savetuje da ne zaboravite na rituale koji vas umiruju.

Devica

Vaša inteligencija je uvek moćna, ali 17. juna, postoji novi nivo izvrsnosti zbog aspekta Merkur quincunx Mesec. Ukoliko imate bilo kakvo učenje u plavu, sada je pravi trenutak, a pronaći ćete i lakoću u komunikaciji, rasuđivanju i brzoj pameti.

Možda ćete biti i razdražljivi, pa budite sigurni da ne reagujete u afektu. Prilagodljivost će izgledati mnogo pristupačnija u ovom trenutku. Stoga je mnogo bolje vreme da se pozabavite starim problemima.

U četvrtak, 20. juna, osećaćete se veoma energično u vezi sa poslom i doneti pozitivan stav koji ćete zadržati do kraja nedelje.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Vaga

Tokom 18. juna, budite sigurni da se prema onima na visokim pozicijama odnosite sa dodatnim poštovanjem, jer će vam oni verovatno najviše pomoći. Savršeno je vreme za sastanak i razgovor o budućim projektima ili ugovorima. Takođe je odličan momenat da pregledate svoje finansije, napravite sve neophodne promene i primenite novi plan kako biste sve držali na pravom putu ka novim ciljevima.

Nedelja se završava sa Mesecom i Venerom u opoziciji, što može da vas učini pomalo neraspoloženim i iracionalnim u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni, pokušajte da racionalizujete svoje emocije i ostanite što je moguće više prizemljeni i usredsređeni jer možda nije sve tako slatko kako se čini.

Škorpija

Ove nedelje, vaše strasti su još pojačane nego inače. Iskoristite ovu energiju da izađete iz zone komfora i steknete nova iskustva. Ako se u vašem ličnom životu trenutno dešavaju ekstremne promene, biće mnogo lakše izaći na kraj sa njima. Mesec u harmoniji sa Venerom je ključan za vedro raspoloženje i osećaj posvećenosti u odnosima.

Zbog toga ćete biti pažljiviji nego inače i veoma prijatni u mnogim situacijama, jer ćete se osećati sigurno u vezi sa vezama i njihovoj pouzdanosti. Ima nečeg tako divnog u ovom osećaju stabilnosti, pa budite sigurni da pokažete onima koje držite blizu koliko su vam važni.

Strelac

Uzbuđenje koje osećate ove nedelje može doprineti da kažete ono što ne mislite, pa pripazite šta izgovarate. Sada ste toliko snalažljivi da vam kreativno rešavanje problema lako dolazi. Iskoristite da kažete isključivo istinu svima koje sretnete.

Sada je sjajno vreme da preuredite svoj dom ili promenite dekoraciju, ali se preporučuje i poboljšanje odnosa sa partnerom ili simpatijom. Možda se čini kao da sve dobro funkcioniše ali postoji potencijal da podignete stvari na viši nivo. Briga o sebi ne znači uvek izazovnije stvari kao što su dijeta i vežbanje. Ponekad može jednostavno da odvojite više vremena za večernje rituale. Šta god da vas opušta, neće škoditi.

Ljubavni horoskop od 17. do 23. juna: Jarac

Uvek mislite na one koje držite blizu jer zauzimaju prvo mesto u vašim prioritetima. Vaša posvećenost porodici je veoma korisna jer brinete o svojim najmilijima.

Tokom ove nedelje biste mogli osetiti nalet uzbudljivog osećaja duha. Iako je ova vatrena nastrojenost pozitivna, može nas učiniti i malo reaktivnim, posebno protiv nadređenih. Bolje je posvetiti ovu veliku energiju partneru nego bilo čemu sporadičnom. Pokušajte da ne razmišljate previše o bivšim ljubavima i više se fokusirajte na ono što je pred vama.

Vodolija

Postoji nešto što često čini neraspoloženim i razdražljivim, pa pokušajte da izbegnete svađe ako možete. Postajete sve promišljeniji i odlučniji. Ovo je dobro vreme da se pozabavite ozbiljnim stvarima i počnete da radite na velikim ciljevima, ali možda će vam biti teško da se opustite.

Sjajno je vreme da raščistite odnose koji su nejasni tako što ćete saznati na čemu ste.

Ribe

Pazite na šta pristajete. Ovo nije dobro vreme za potpisivanje ugovora jer ćete verovatno propustiti detalj koji će vas kasnije sustići. Možda ćete se osećati psihički loše ali najbolje rešenje je da se okrenete ka zdravim aktivnostima koje vas umiruju.

Nije povoljan period sukobljavati se sa bilo kim ili pokušavati da rešite probleme sa voljenim osobama, niti je dobra ideja ulaziti u ljubavne odnose sve dok situacija ne postane potpuno jasna.

Izvor slike: jacoblund/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate