1. Home
  2. /
  3. Horoskop
  4. /
  5. Horoskop Novaka i Jelene:...

Horoskop Novaka i Jelene: Ljubav jača od astrologije, spoj ova dva znaka

17. септембар 2023.

| Jelena Mladenović
Horoskop Novaka i Jelene Đoković godinama intrigira javnost

Horoskop Novaka i Jelene Đoković privlači pažnju i svetske javnosti.

Ljubav Novaka i Jelene Đoković datira još od davne 2005. godine kada su kao tinejdžeri zajedno išli u sportsku gimnaziju, koju je Nole zbog teniskih obaveza morao da napusti, dok je Jelena nastavila školovanje – upisala je prestižni italijanski fakultet, a 2011. doktorirala je na Internacionalnom univerzitetu u Monaku.

Horoskop Novaka i Jelene Đoković

Kada su se upoznali i pre osamnaest godina počeli da se zabavljaju, mnogi su govorili da je to bila ljubav na prvi pogled. Kako je veza napredovala, tako se i javio prvi problem – daljina.

Jelena Đoković je tema francuskih medija, a evo i šta kažu o njoj

– Naša viđanja bila su naučna fantastika. Bila sam studentkinja koja je finansijski jedva otišla da studira u inostranstvo, a on je bio teniser koji isto tako nije imao novca da finansira skup put –  govorila je Jelena ranije.

Horoskop Novaka i Jelene Đoković

Razdvojenost nije ni malo poremetila njihove velike planove, pa danas porodično gnezdo imaju u Monaku, gde sa svojom  decom Tarom i Stefanom uživaju u čarolijma roditeljstva.

Sa druge strane, čini se da je njihova veza puna izazova zapisana i u zvezdama.

# Šta je zapisano u zvezdama?

I Novak i Jelena rođeni su znaku Blizanca. Blizanci imaju snažnu, mladalačku energiju u bilo kojoj vezi da se nađu, a dva Blizanca kao što su Jelena i Novak, zajedno mogu stvoriti još dinamičniji i uzbudljiviji odnos.

letnji horoskop, Horoskop Novaka Đokovića i Jelene Đoković

Da biste opstali u bilo kakvom odnosu sa Blizancima, potrebno je da znate njihovu dvostruku prirodu, a ko će bolje razumeti jednog takvog, osim neko ko je isti, piše yahoo.com.

Otvorena i iskrena komunikacija je ključna u vezi, posebno jer Blizanci moraju da nauče da slušaju partnera, a kada se postigne pravo razumevanje, onda veza Blizanaca i Blizanaca može procvetati i napredovati.

# Kompatibilnost dva ista znaka

Ukratko, ovaj horoskopski par ima svoje prednosti i nedostatke. S jedne strane, dva Blizanca imaju mnogo sličnosti koje mogu biti od koristi – ova prozračna dinamika često vodi do uzbudljivih razgovora i lakog razumevanja.

Horoskop Novaka i Jelene Đoković

S druge strane, dva Blizanca takođe mogu imati mnogo trzavica. Kao vazdušni znaci, Blizanci su veoma intelektualni i uživaju u razgovoru – ali to može biti teško kada su u pitanju dva vazdušna znaka.

Bez prisustva uzemljenja drugog elementa, razgovori sa ovom kombinacijom mogu brzo postati neproduktivni i haotični.

Pročitajte Novak Đoković ispunio Jeleninu želju: Evo šta joj je poklonio za rođendan

Blizanci treba da odvoje vreme da slušaju i razumeju jedni druge, a ne da prebrzo donose zaključke ili pričaju jedni preko drugih.

Takođe je važno da Blizanci vežbaju samosvest i da budu svesni svojih emocija – vazdušni znaci su ponekad toliko fokusirani na svoje misli da zanemaruju svoja osećanja.

# Harmonija bez takmičenja

Ovo dvoje (ili četvoro) će deliti ljubav prema slobodi i izražavanju, i trebalo bi da oboje imaju veliki kapacitet za mentalnu stimulaciju; to znači da će razgovor između njih teći bez napora. Dva Blizanca će voditi život pun zabave, zaslepljeni svojom duhovitošću i znanjem o naizgled svakoj temi koja se može zamisliti. Samo moraju da se sete da izbegavaju takmičenje – na kraju krajeva, oni su u istom timu.

Horoskop Novaka i Jelene Đoković

Ako oba partnera pronađu strpljenje da se posvete vezi i voljni su da rade na poboljšanju bilo kakvih problema, onda njihova veza može biti magična.

Pošto su ovi znakovi veoma prilagodljivi, fleksibilni i nezavisni, u ovom odnosu će biti puno slobode i razumevanja, baš kao kod Đokovića.

Izvor slike: Instagram