Vikend horoskop za 27. i 28. maj: Čuvajte se razdražljivosti

26. maja 2023.

| Snežana Vranić
Šta nas očekuje za vikend?

Vikend horoskop za 27. i 28. maj

 

Ovan

Čeka Vas uzbudljiv vikend i stoga ga proživite punim plućima. Nemojte biti previše uplašeni ili sumnjičavi. Ovakav stav će vas učiniti posebno privlačnim suprotnom polu. Iskoristite svoj šarm da biste dobili to što želite, ali nemojte biti previše oholi. Zdravlje će biti dobro.

Vikend horoskop za 27. i 28. maj: Bik

Vikend će vam proći u borbi za prevlast. Nekom ćete želeti da pokažete svoju moć. Da li učestvujete u nekom finansijskom sporu? Borite se za svoje pravo. Osim toga, imaćete inspiraciju za ostvarenja u umetnosti. Na ljubavnom planu ćete se fokusirati na ono što želite i imaćete dovoljno slobode da načinite prvi korak.

Blizanci

Vreme je da stvar uzmete u svoje ruke. Ostvarite svoje ambicije i budite samouvereni dok to činite. Osim toga, uživaćete što uspevate da rešite probleme koje drugi ne mogu. Na ljubavnom planu ćete biti veoma zavodljivi što će vas činiti privlačnom mnogim muškarcima.

Rak

Vikend ovoga puta neće biti vreme odmora. Za vas će to biti zatrpanost finansijskim i administrativnim procedurama. Objektivno sagledajte svoju finansijsku situaciju da ne biste grešili u sledećim koracima. Rakovi koji su u vezama će doživeti iznenađenje od partnera, a oni koji su sami će osećati nesigurnost da priđu željenoj osobi.

Lav

Osetićete jaku potrebu da se izdvojite od jednolične mase ljudi. Međutim, pazite do koje mere ćete ići sa isticanjem jer bi vaš ponos mogao nekome da zasmeta i da prouzrokuje probleme. Sa druge strane, zahtevaćete više pažnje od vašeg partnera. Lavovi koji su sami mogu da očekuju prolazne strastvene avanture.

Vikend horoskop za 27. i 28. maj:Devica

Vikend posvetite finansijama. Iako ćete se možda zbog ovakvog fokusa osećati usamljeno, veoma je važno da stojite stabilno u svetu novca. Kada razrešite ove dileme, posvetite se kreativnoj strani sebe. To će vas zaista ispuniti. Prestanite da igrate ljubavne igrice i budite iskreni sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. U suprotnom ćete bespotrebno zakomplikovati vaš odnos.

Vage

Preuzimanje inicijative će učiniti vaš vikend zanimljivim. Želja za uspehom će biti jača od svega. Ukoliko vas i najmanja sitnica omete, osetićete blagu anksioznost i nezadovoljstvo. Želećete da izađete iz bračne monotonije, pa ćete osmisliti zanimljivu seksi avanturu za vas i partnera što će izazvati oduševljenje kod partnera.

Škorpija

Impulsivne reakcije bi mogle da vas koštaju novca. Pre donošenja ishitrenih odluka dobro razmislite o posledicama koje bi mogle da vas zadese. Takođe, pokušajte da smirite ego da vas ne bi povredili komentari drugih ljudi koji nemaju nikakav značaj. Na ljubavnom planu se posvetite partneru i razmazite ga ljubavlju. Zadovoljstvo će biti obostrano.

Strelac

Želećete da budete produktivni ovog vikenda zbog čega ćete se osamiti i izbegavati društvo. Posvetićete vikend sebi i malim zadovoljstvima. Ukoliko živite u paru, osetićete velik porast libida, a partner možda neće imati ista interesovanja što može dovesti do sukoba što će vas učiniti osetljivim. Ipak primirje će ići u vašu korist i preuzećete dominaciju u vezi krajem nedelje.

Vikend horoskop za 27. i 28. maj: Jarac

Vikend će biti plodan za rešavanje sitnih problema koji su vas do sada kočili u ostvarenju vaših planova. Zbog toga ćete osetiti veliko olakšanje. Sa druge strane, na ljubavnom polju ćete biti veoma ranjivi i svaki problem ćete shvatati previše dramatično. Pokušajte da budete prisebni kako biste se lakše nosili sa tim i sačuvali mir u vezi.

Vodolija

Ukoliko budete morali da popustite u raspravi, to vas može učiniti veoma agresivnim. Verovatno će biti u pitanju suma koju ćete dobiti, a za koju ćete vi smatrati da treba da bude veća. Ovakav ishod će učiniti vašu želju da budete primećeni jačom što će možda zasmetati ljudima oko vas. Međutim, budite pažljivi da zbog ovakve situacije ne vršite pritisak na partnera. Setite se da date kompliment partneru kako se ne bi osećao zapostavljen.

Riba

Ovog vikenda nećete uživati u društvu i bićete veoma kritički nastrojeni prema svakome. Isto ćete se ophoditi i prema partneru što će izazivati sukob. Doći će do neočekivanog prihoda i mudro ga iskoristite jer će to biti nagrada za vaš dosadašnji trud. Krajem vikenda ćete osećati potrebu da izrazite svoje osećanja.

Izvor slike: Ivanko_Brnjakovic/GettyImagesPlus