1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Zbog čega je šminka...

Zbog čega je šminka Julianne Moore tako posebna?

19. јануар 2023.

| Miljana Momirović
Iako je provela bezbroj sati u šminkanju, tvrdi da nikada nije uspela da ga usavrši.

Čuvena Julianne Moore a je zasigurno jedna od najbriljantnijih glumica koja će vas zadiviti ne samo talentom, već i prirodnom lepotom. Njena šminka je posebna priča koja nas je sve osvojila.

Julianne Moore i čuveni crveni ruž

„Kada nosite crveni ruž, skrećete pažnju na sebe i kažete: „Slušaj, pogledaj me, u centru sam pažnje, sijam, osećam se privlačno'“, kaže ona. Kaže da poput odeće, i šminkom predstavljamo u svetlu u kom želimo da nas drugi vide. Veoma je važno da imamo „ono nešto“ zbog čega se osećamo dobro u svojoj koži. Za Julianne Moore, to je crveni karmin.

Njena saradnja sa kozmetičkim brendom Hourglass

Zaštitno lice kozmetičkog brenda Hourglass, Julianne Moore, i ovog puta je zablistala sa crvenim ružem. Nova nagrađivana kolekcija ruževa pod nazivom Unlocked Satin Crème Lipstick je rezultat trogodišnjeg istraživanja i eksperimentisanja. Ono što je posebno pohvalno je da su ruževi veganski, a da kompanija želi da svoj recept učini dostupnim i za druge proizvođače kako bi ih podstakla na proizvodnji veganskih ruževa.

Kakvu šminku voli Julianne Moore?

Od svih likova koje je igrala, Julianne Moore najviše je volela Charlie iz filma A Single Man zbog šminke. Posebno je bila oduševljena šminkom na očima za koju je izjavila da izgleda spektakularno.

Glumica Julianne Moore ne krije da je tokom godina pravila i greške što se tiče šminke Na primer, ne može da se pomiri sa svojim obrvama koje je još kao tinejdžerka stanjila i kasnije joj nisu ponovo izrasle dlačice.

Zbog svega toga, ona često ni ne preteruje u šminkanju, sve zavisi kako želi da se oseća tog dana. Kaže da ima dana kada ne želi da bude primećena, pa se šminka prirodnije. Takođe je izjavila da je vrlo srećna što se njena ćerka šminka vrlo minimalistički. Kako ona to vidi, cilj šminkanja u tijendžerskim danima nije da se nešto sakrije, već da se istakne prirodna lepota.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore)

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: Kevin Winter/Staff/GettyImagesEntertainment