1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Guste trepavice bez nadogradnje?...

Guste trepavice bez nadogradnje? O da, moguće je pomoću preparata kojeg imate u kući

17. октобар 2023.

| Tamara Roksandić
Trik za gušće trepavice nikad nije bio jednostavniji

Gotovo svaku ženu ako pitate šta bi poželela da promeni na sebi odgovorila bi trepavice. Uostalom ko ne bi želeo da ima zavodljiv pogled koji obara s nogu?

Trik za guste trepavice koje će postati vaš zaštitni znak nikada nije bio jednostavniji.

Trik za gušće trepavice

Pexels

Zaboravite na bezbroj slojeva maskare koje ste donedavno nanosile, ili ugradnju ekstenzija i veštačkih trepavica, potreban vam je samo jedan preparat koji uglavnom imate u domovima.

Koliki je rok trajanja parfema?

Kako doći do tog čarobnog efekta gustih i dugih trepavica a da ne potrošite mnogo novca ili puno sati uz razne tutorijale uz pomoć kojih biste naučili kako da lažne trepavice pravilno postavite?

Ovaj bjuti trik će vam dati izgled kakav ste želeli i to za svega par sekundi. Potrebno vam je samo malo bebi pudera.

Trik za gušće trepavice

Pexels

Prvi viralni trik koristi bebi puder koji verovatno već imate kod kuće, štapić za uši i maskaru koju inače koristite. Postupak je jednostavan: prvo nanesite na trepavice jedan sloj maskare koju inače koristite.

Zatim, puder u prahu stavite na štapić za uši i pažljivo pređite preko trepavica. Nakon toga, ponovo stavite maskaru i nanosite je dok potpuno ne prekrijete sve tragove belog pudera.

Lepa i blistava koža – 4 neophodna makeup proizvoda

Rezultat: guste, duge i raskošne trepavice i zavodljiv pogled za pamćenje.

Isti učinak dobićete ako kombinujete korektor, puder za učvršćivanje i maskaru. Postupak je sličan. Prvo nanesite malu količinu korektora na trepavice.

Trik za gušće trepavice

Zatim, takođe nanesite puder za učvršćivanje u tankom sloju, pređite preko korektora. Efekat veštačkih trepavica dobijate za samo nekoliko koraka, bez upotrebe lepka i ekstenzija.

Izvor slike: Pexels

Nastavite da čitate