1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Top letnje manikir ideje...

Top letnje manikir ideje direkt od influenserki sa Instagrama

11. јун 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Ostavljamo vam inspiraciju za sledeću posetu salonu ili manikirki.

Odlučivanje kojim dizajnom noktiju želimo da se bavimo kada odemo u naš kozmetički salon od poverenja je jedan od trenutaka koji nas najviše uzbuđuje.

Postoje dve vrste ljudi: oni koji uvek rade istu stvar i klade se na klasični manikir (francuski maniki ) i oni koji inoviraju i menjaju svoje dizajne u zavisnosti od doba godine .

Mi smo više od ove druge opcije, pa je lako zamisliti koliko smo srećni da razmišljamo o dizajnu naših noktiju za leto. Već smo napravili odgovarajuće Pinterest fascikle sa inspirativnim fotografijama za prikaz, ali danas je na redu Instagram.

Letnje manikir ideje

Pregledali smo neke naloge uticajnih ljudi i ovo su dizajni koji su nam se najviše dopali. Iako upozoravamo da po pravilu nisu nimalo diskretni, već unose boju i upečatljive šare na naše nokte.

Letnje manikir ideje- Fuksija-narandžasti nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrea Noguero (@andreanoguero)


Ova kombinacija će nesumnjivo biti ona koju ćemo najviše viđati ovog leta. Mešavina eksplozivnih boja koja vrišti „lepo vreme“ svuda okolo. Možemo napraviti različite dizajne, od tačaka do gradijenta, preko detalja linija ili oblika.

Letnje manikir ideje- Fuksija nokti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ISA RAMOS (@lisasimppson)


U skladu sa fuksijom koju smo videli u kombinaciji sa narandžastom, sama po sebi će takođe biti jedno od velikih otkrića sezone. Možemo se igrati sa šarama i gradijentima da bismo dali život našim noktima, a ne samo da pravimo čvrste boje.

Letnje manikir ideje- Limeta zelena

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA POMBO (@mariapombo)


Ovaj manikir u bisernim bojama je opcija za uključivanje pastela u leto. Limeta zelena je veoma atraktivna alternativa klasičnim fosfornim bojama, nešto manje blistava, ali sa istim efektom poboljšanja preplanulosti.

Letnje manikir ideje- Raznobojni tie-dye nokti


Ako ste jedan od onih koji se nikada ne odlučuju za jednu ili drugu boju, uvek možete da se kladite na dizajn koji kombinuje vaše omiljene boje. Dodajte gradijent i detalj za kravatu i imaćete diskretan, ali veseo šareni manikir.

Letnje manikir ideje- Nokti sa obojenim cvećem

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ISA RAMOS (@lisasimppson)


Konačno, nešto što nikada ne izneverava pri izboru manikira je cveće, resurs kome se uvek obraćamo kada ne znamo šta da radimo sa sobom i koje raduje naše oči. Ako dodamo i cveće dobijamo mnogo življi finiš.

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: Eshma/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; corradobarattaphotos/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Galina Kiseleva/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate