1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Šminkerski trikovi uz koje...

Šminkerski trikovi uz koje vam oči izgledaju veće: Beli ajlajner

08. мај 2023.

| Hana Dunđerov
Kako da koristite beli ajlajner na pravi način?

Svetle šminka je u modi i među trendovima lepote koji nam garantuju željeni efekat sjaja izdvaja se beli ajlajner kojim dajemo svetlost izgledu i činimo oči većim.

Kako da oči izgledaju veće?

Poslednjih nekoliko meseci, trend svetle šminke se posebno istakao i postao viralan na društvenim mrežama poput Tiktoka, dokazujući još jednom da je prirodna i sveža šminka svima omiljena. Bar kada dođe lepo vreme.

Šminkerka Cristina Lobato nam je objasnila kako možemo da rekreiramo šminku koja garantuje veće oči i da pored blistave kože postignemo i otvoreniji pogled. Da ovo postignete neophodna su vam samo četiri koraka.

Šminka za veće oči u 4 koraka i beli ajlajner

Korak 1.

Pripremite i hidrirajte i kožu lica i područje ispod očiju. Prekrijte podočnjake korektorom ako je potrebno i nanesite podlogu srednje pokrivenosti.

Korak 2.

Postignite sjajnu kožu nanošenjem hajlajtera na jagodice. Nanosite prema slepoočnicama, nosu i bradi.

Korak 3.

Ajlajnerom izvucite liniju preko vodene linije kapka i to od ugla oka do mesta gde se donji spaja sa pokretnim delom kapka. Zatim uzmite iskošenu čvrstu četkicu za nanošenje senke za oči i blago ja nakvasite. Nanesite svetlu belu senku duž linije izvučene ajlajnerom sve dok ne postignete zadovojavajući efekat.

Korak 4.

Definišite svoje obrve i nanesite sjaj na usne.

Izvor vesti: marieclaire.es

Izvor slike: Svetography/iStock/GettyImagesPlus