1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Da u 55 izgledate...

Da u 55 izgledate kao da imate 32: Pet saveta Džulije Roberts za negu

19. септембар 2023.

| Jelena Mladenović
Glumica otkrila tajne svog besprekornog izgleda, malim koracima do savršenstva

Saveti Džulije Roberts za negu kože su tako jednostavni! Glumica je u filmskoj industrij od kasnih 80-ih, iskreno, od tada do dana današnjeg izgleda gotovo besprekorno.

Tokom svih njenih kultnih uloga od “Zgodne žene” do “Jedi, moli voli”, naterala nas je da se zapitamo šta tačno radi sa sobom, kada i dalje izgleda nestvarno kao pre četiri decenije?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Glumica se godinama pridržava iste bjuti rutine i u pet koraka svojih 55 pretvara u 32.

# Nikada ne preskače kremu za sunčanje

Džulijin Instagram je prepun fotografija na kojima ona i njena deca provode vreme na egzotičnim destinacijama tokom leta. Godine 2017. rekla je za People: „Kao odgovoran roditelj sa troje dece koja vole da budu na otvorenom, potpuno se oslanjam na dobru kremu za sunčanje.

Saveti Džulije Roberts za negu kože

# Ne zaboravlja hidrataciju

– Mama troje dece želi da se oseća „hidrirano i sveže“ – rekla je za Allure. Ali, glumica osim što redovno hidrira kožu lica, važnost pridaje i hidrataciji stopala i ruku.

Julia Roberts proslavila 21. godišnjicu braka prilično vrućom fotografijom

Kako je italijanski “Vog” jednom prilikom preneo, slavna glumica od prirodnih sastojaka za hidrataciju koristi maslinovo ulje, koje pomeša sa nekoliko kapi vode i tako ga nanosi na kožu lica i kosu kako bi održala savršen izgled i bujnu kosu, piše womenshealthmag.com

# Uvek ide u krevet čistog lica

Robertsova čvrsto veruje u skidanje šminke pre spavanja.

Saveti Džulije Roberts za negu kože

#Minimalna nega ključ mladolikosti

Kada su novinari pitali Džuliju, da li je njena bjuti rutina opširna ili svedena samo na nekoliko koraka, ona je kao iz topa odgovorila: Minimalna, definitivno bih mogla da se potrudim malo više.

Osim toga, Džulija je opisala i kako izgleda jedna njena dnevna nega.

Saveti Džulije Roberts za negu kože

– Kada nemam poslovnih obaveza u stanju sam da samo operem zube, očistim lice i namažem krmeu za sunčanje. Ja sam samo zauzeta mama, koja ponekad samo skapuje decu, istrči napolje i zapali nos na Suncu.

# Hrani se pažljivo

Nije tajna da kvalitetan režim ishrane doprinosi nezi kože i Džulija je to potpuno razumela.

– Uvek kažem svojoj deci da moraju da jedu dobre stvari da bi im se dobro vraćalo i u tome se potpuno slažemo – istakla je glumica i dodala da iako je ishrana važna ne bi trebalo da zaboravimo da pijemo mnogo vode, manje se stresiramo, više spavamo, a najviše smejemo.

Izvor slike: Photo by John Sciulli/Getty Images for FIJI Water