1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Sezona pedkira nije gotova!...

Sezona pedkira nije gotova! Ovo su najbolji pedikiri za jesen!

29. август 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Još samo jedna do dve nedelje i jesen je pred nama, a sa njom i ozbiljan problem pronalaženja savršenih boja za jesenji pedikir. Dolazimo sa uzbudljivim izborom najtoplijih boja sledeće sezone.

Srećom, sa dolaskom jeseni ne moramo odmah da pređemo na zatvorenu obuću, a čak i ako bude nekoliko oblačnih, kišnih jesenjih dana, ipak možemo očekivati prijatno vreme pogodno za sandale. Na sreću, industrija lepote je puna uzbudljivih nijansi za ljubitelje pedikira (i manikira), bilo da želimo da uživamo u njima na noktima u otvorenim ili zatvorenim cipelama.

 

Pedikir za jesen

Evo nekoliko fantastičnih nijansi – ne samo dubokih, već i privremenih – za one koji žele da proslave šarenu jesen bojom svojih prstiju i spremni su za raskošne crvene, prijatne zelene i bogate smeđe.

Pedikir za jesen- Kremasta karamela

@vanessaevelynh Replying to @swatikiran11gmail.com #fallnails #almondnails #opigelcolor #neutralnails #fallnailinspo ♬ Let Me Blow Ya Mind – Eve

Jedna od najlepših stvari jeseni, pored hiljada šarenog lišća drveća i koncerta suvog lišća koje škripi pod nogama, jeste to što se posle kolorističke orgije letnjeg manikira i pedikira javlja prijatnim, delikatnim nijansama koje su gotovo obloge. za oči. Barem sada. Kremasta karamela je na vrhu liste britanskog pedikera Alexe Filamonda ove sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenn Tibbitts (@thenailpolishsh3lf)

„Tonovi medenjaka i karamele nude meke i suptilne alternative smelim čokoladno smeđim bojama, kao i suptilna nijansa isprobanog kamiljeg kaputa koji izvlačimo iz jesenjih ormana u oktobru“, kaže ona.

Pedikir za jesen- Paunovo plavo zeleno

Ova zaslepljujuće lepa boja inspirisana je pistom za jesen/zimu 23. Nijanse inspirisane paunovima s pravom će se naći na ovosezonskoj „velikoj listi favorita za pedikir „. „Odlična nijansa za praćenje najnovijih trendova ove sezone.“ – kaže Alexa. Svetlu, bogatu boju stručnjaci smatraju izborom za „podmlađivanje“, a pored ljupke, energične vibracije, njena velika prednost je što zaista upada u oči.

Pedikir za jesen- Jarko ljubičasta

Nema sumnje da je ružičasta ove godine dominirala ne samo filmskim platnima, već i modnom i kozmetičkom industrijom. Dobra vest za one koji već imaju bebi nijansu koja im izlazi iz ušiju je da će do jeseni više magenta roze i ljubičaste nijanse biti u centru pažnje za jesenji pedikir 2023. godine. „Magenta je tamnija i prigušenija od svojih šarenijih i svetlijih letnjih pandana, ali je i dalje uzbudljiv izbor i dobro funkcioniše sa širokim spektrom različitih tonova kože“, kaže njujorška umetnica za nokte i osnivač brenda Emily H. Rudman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails.INC (@nailsinc)

Izvor vesti: marieclaire.hu

Izvor slike: OleJohny/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; ValuaVitaly/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate