1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najupečatljivije boje za letnji...

Najupečatljivije boje za letnji pedikir ove sezone: Da li ćete ih isprobati?

17. јун 2023.

| Snežana Vranić
Ovog leta sve je u jakim nijansama!

Letnji pedikir svake godine ima drugačije trendove, a ovoga puta su to upečatljive boje koje ćemo svi želeti da nosimo.

Letnji pedikir koji osvaja ovu sezonu

Veći broj sunčanih sati donosi i veću potrebu za negovanim stopalima, a nošenje sandali i japanki su svakako razlog da i naši nokti na nogama budu savršeni. Upravo zbgo toga se postavlja pitanje koje boje su u trendu za savršen manikir. Ove boje pedikira su svakako trend koji će svi pratiti.

Jarko narandžasta

Ova boja laka za nokte evocira zabavne boje letnjeg napitka Aperol Spritza. Blistavo narandžasti ili  koralni pedikir je prava kopija ovog pića i idealan je za plažu i letnje avanture.

Letnji pedikir: Mediteranska tirkizna

Tirkizna boja laka za nokte je neophodna u vašoj kolekciji. U trendu su i tamnije nijanse ove boje, ali se ona fanatastično ističe na preplanulom tenu dajući pravi letnji ton. Zbog toga je ona pravi izbor i za boju kupaćeg kostima.Nemojte se plašiti da je kombinujete i sa drugim bojama.

Kraljevsko plava

Još jedna nijansa plave boje je ušla u uži izbor za najpopularnije, a u pitanju je kraljevsko plava. Ova smela nijansa izgleda sjajno na osunčanoj koži, a veoma je elegantna i za večernje izlaske u sandalama.

 

Letnji pedikir: Žuto-zelene nijanse

Nijanse koje podsećaju na spoj žute i zelene, svetle kaktuse ili koru limete su takođe među najpopularnijim. Možete da birate mat, sjajne ili čak i neon varijante koje će sjajno izgledati na suncu.

Vatreno crvena

Crvena nikada ne izlazi iz mode. Ovaj izbor je savršen za skoro svaku priliku, a postoji beskonačni broj crvenih nijansi. Međutim, ove godine su na pijedestalu jarke vatrene crvene boje. Ukombinujte ih sa crvenim manikirom, karminom i crnom haljinom. Ima li nešto što je zavodljivije od ovakvog izgleda?

Dakle, da biste ispratili trendove važno je da se držite jakih boja. Ovih 5 su najpopularnije, ali ako želite da budete u Barbie ili nekom drugom stilu, slobodno se igrajte sa različitim nijansama i bojama.

Izvor vesti: www.marieclaire.hu

Izvor slike: Wirestock/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate