1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Najbolje aplikacije za isprobavanje...

Najbolje aplikacije za isprobavanje frizura

26. јул 2023.

| Ranka Bulatović
Da li biste želeli savet kako da nikada ne požalite zbog nove frizure? Preuzmite jednu od najboljih aplikacija za isprobavanje frizura, aplikacije koje savršeno ilustruju kako bi vam nova frizura ili boja kose stajala

Zašto nam trebaju najbolje aplikacije za isprobavanje frizura? Nova boja kose može čak značiti i drastičnu promenu u vašem životu: možda će vam trebati i nova šminka, kao i nove boje u garderobi. A moguće je i da fantastično lepa frizura na modelu u novinama ili oglasu izgleda jednostavno užasno.

Ako ne želite da napravite veliku grešku i ne želite da se izlažete dodatnim troškovima i dodatnim satima koje ćete morati da provedete u frizerskom salonu,  trebalo bi da provedete malo vremena u virtuelnoj frizerskoj stolici. Preuzmite aplikaciju za isprobavanje frizura.

Lako se može ispostaviti da nova boja kose, iako vam se jako dopada, ne pristaje uz vaš ton kože, te da frizura koja je u trendu ove sezone, uopšte ne ide uz vaš oblik lica. Zato su najbolje aplikacije za isprobavanje frizura pravi spas.

Koje su to najbolje aplikacije za isprobavanje frizura

Cena: besplatno, uključujući opcionu potrošnju u aplikaciji

Ova aplikacija za promenu boje kose će vam pomoći da pronađete savršenu nijansu. Aplikacija za promenu boje kose pokazuje rezultate koji izgledaju realno i takođe ima funkciju video zapisa uživo. Samo podesite kameru svog telefona na režim selfija i skrolujte kroz mnoštvo podešavanja boje kose. Ovde čak možete podesiti osvetljenost i intenzitet pojedinačnih boja.

Hairstyle Makeover App

Cena: besplatno, uključujući opcionu potrošnju u aplikaciji

Da li se spremate za neki važan događaj, a ne želite jednostavnu punđu? Ako želite da proširite svoj svakodnevni repertoar frizura, onda je ovo aplikacija za vas.  Pomoću ove aplikacije možete testirati odabranu virtuelnu frizuru da biste saznali kako će se slagati s oblikom vašeg lica.

Sve što treba da uradite je da postavite svoju fotografiju (ako pokušavate da napravite frizuru za posebnu priliku, čak i u odabranoj odeći). Počnite da skrolujete i birajte između kratkih, srednjih i dugih frizura dok ne pronađete pravu. Možete čak i da podelite rezultat sa svojim prijateljima i ponesete ga sa sobom kod frizera. Pored toga, ova aplikacija ima čak i ugrađene dodatke za uređivanje.

Hairstyle for Your Face Shape App

Cena: besplatno, uključujući opcionu potrošnju u aplikaciji

Oblik vašeg lica igra ključnu ulogu u tome kako će vam frizura izgledati. Ova aplikacija za isprobavanje frizura pomoći će vam da pronađete idealnu frizuru.  Ova aplikacija za simulator frizera vam prvo pomaže da identifikujete svoj oblik lica analizom otpremljene fotografije, a odatle generiše listu predloga, koje možete, naravno, isprobati.

Najbolje aplikacije za isprobavanje frizura: Your

Perfect Hairstyle – Women App

Cena: besplatno, uključujući opcionu potrošnju u aplikaciji

Ako razmišljate o potpuno novom stilu, šišanju ili boji, ova aplikacija za isprobavanje frizura će vam pružiti najširi spektar opcija. Sve ovo da biste zaista shvatili šta zaista želite i šta će vam najbolje stajati. Eksperimentišite sa šiškama, vidite kako biste izgledali sa kovrdžavom kosom, sve to nemilosrdno ošišajte ili dodajte dramatičan faktor divljom bojom kose. Ova aplikacija je zabavna i izaziva zavisnost u isto vreme.

Izvor vesti: https://marieclaire.hu

Izvor slike: Polina Lebed/gettyimages.co.uk