1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Modni stil Kendall Jenner:...

Modni stil Kendall Jenner: Trik koji morate isprobati

26. фебруар 2023.

| Snežana Vranić
Kendall Jenner se pojavila u jedinstvenoj šik kombinaciji koja joj je idealno stajala!

Modni stil Kendall Jenner je u žiži javnosti. Ne nosite haljine zimi jer vam je hladno? Ova poznata manekenka je pronašla rešenje za vas.

Modni stil Kendall Jenner: Ovo ćemo svi nositi

Sigurno ste se susretali sa situacijama da želite da obučete haljine zimi, ali odustanete od toga zbog niske temperature. Uvek postoji opcija da obučete crne ili hulahopke boje kože, ali to će umanjiti celokupan utisak koji ste hteli da postignete. Kendall Jenner je izgleda pronašla rešenje za ovaj problem. Sve što je potrebno da uradite jeste da uskladite boju hulahopki sa bojom haljine.

Manekenka se nedavno pojavila u bordo haljini sa bordo najlon čarapama i to je izgledalo fantastično! Modni stil Kendall Jenner je ponovo nešto što svi želimo da pratimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

Mnoge zvezde su eksperimentisale sa oblačenjem u istom tonu ove zime, uglavnom povezujući top i pantalone ili haljinu i kaput. Međutim, Kendall je otišla korak dalje i napravila jedinstvenu šik kombinaciju koja je do sada retko bila dobro usklađena.

Inspiracija za modni stil Kendall Jenner

 

Ovaj look je dizajnirala Dani Michelle. Poznata stiliskinja stoji i iza najboljih modnih kombinacija Hailey Bieber. Međutim, uzor za ovu kombinaciju je uzet sa modne revije Bottega Veneta za proleće/leto 2023.

Ova kombinacija se pojavila kao deo druge kolekcije Matthieu Blazy-ja. To je očigledno bilo dovoljno da privuče pažnju manekenke i postane modni stil Kendall Jenner. Zvezda krajem godine viđena u još jednom modnoj kombinaciji brenda Bottega Veneta. Naime, reč je o plavom džemperu i crnim hulahopkama – bez pantalona.

 

Ovaj modni stil Kendall Jenner nije teško ispratiti, a izgledaćete poptuno trendi. Krenite u potragu za najlon čarapama u bojama vaše omiljene haljine i ne morate se više bojati zime. Nosite ovu kombinaciju sa samopouzdanjem, kako je to uradila i poznata manekenka. Dakle, samo hrabro i smelo!

Izvor vesti: www.marieclaire.co.uk

Izvor slike: Kevin C. Cox/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate