1. Home
  2. /
  3. Hair & Beauty
  4. /
  5. Letnje pedikir ideje sa...

Letnje pedikir ideje sa Instagrama

27. јул 2023.

| Aleksandra Dudvarski
Boja, sjaj i drugi ključni detalji ovog leta odevaju naša stopala sa više stila nego ikada. Obratite pažnju na ove predloge.

Pastelni tonovi, biserni efekat, šljokice, obrnuti francuski… Mnogo je trendova u manikiru koji su zavladali ovog leta. Toliko opcija koje se bez problema mogu nositi i na nogama.

Letnje pedikir ideje

Šta god da se kladite na leto, zapamtite važnost nege noktiju. „Tajna lepih i zdravih noktiju je u načinu na koji negujete zanoktice“, komentarišu stručnjaci salona Ma Belle, koji nam takođe preporučuju: „Pre nego što gurnete zanoktice, umasirajte ih hidratantnim balzamom kako biste ih omekšali i oblikovali; tako ćete ih izbeći oštetiti.

Možete naneti nekoliko kapi maslinovog ulja. Jednom ili dva puta nedeljno nanesite domaću masku. Pokušajte da pomešate kašiku maslinovog ulja sa kapsulom vitamina E i ostavite da deluje nekoliko minuta; zatim isperite mlakom vodom. Primetićete da i vaše zanoktice i nokti izgledaju odmah bolje.“

Otkrijte 8 uspešnih pedikira na Instagramu koje ćete želeti da ponovo napravite za kratko vreme. Pokažite nokte u svojim najboljim sandalama ovog leta.

Za početak liste najgledanijih pedikira na Instagramu, ovo je jedan od najgledanijih dizajna. Sjaj bisernog efekta je trend koji je počeo sa „glaziranom krofnom“ , ali ova verzija je mnogo bisernija i sjajnija.

Mnogo su smelije i manje prikrivene, ali su idealne uz preplanulost koja ostaje posle zasluženog odmora na plaži.

Nokti od borovnice“ je takođe trend koji se odnosi na pedikir. Ovo su mnogo šarenija jorgovan verzija, ali sa veoma mekom ljubičastom skoro lila.

Možete transformisati najklasičniji dizajn na svetu u hiljadu različitih modela. Francuski pedikir je jedan od onih klasika koji ne ističe. Ovi nokti su ‘Barbie’ verzija jer je osnovni premaz mnogo šareniji od golih nijansi koje se obično biraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nail Gallery (@nail_galery)

Pastelne nijanse su top trend sezone. Suptilno pojačavamo preplanulost tako što dajemo blagi dodir boje bez preterivanja.

Pedikir sa šarama je još jedna opcija u kojoj možete kombinovati nekoliko boja istovremeno . Ovaj dizajn je cvetni efekat da izgleda proleće i leto.

Efekat četke. Ovaj dizajn je pogodan samo za većinu boemskih i festivalskih posetilaca. Radi se o stvaranju efekta poteza četkicom na bazi boje, u ovom slučaju električno plave. Veoma se kombinuje sa boho šik izgledom, savršeno se kombinuje sa izgledom naših noktiju.

Mora se reći da klasik nikada ne izlazi iz mode. Odabir zemljanih i nude tonova je sigurna opklada da pokažete idealna stopala uz preplanulost.


Sedefasto u plavoj boji je još jedan letnji ideal. Sa efektom sjaja, pojačava plavu boju do njenog maksimalnog sjaja.

Izvor vesti: www.marie-claire.es

Izvor slike: Dariia Chernenko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Foremniakowski/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Tatiana/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Nastavite da čitate